Υλικά:
- Πέρκα
- Λάδι ελιάς
- Αλάτι
- Φρέσκα βότανα (π.χ. δεντρολίβανο, θυμάρι)
Οδηγίες:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
- Τοποθετήστε την πέρκα σε ένα ταψί και απλώστε την ομοιόμορφα.
- Περιχύστε την με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι.
- Ψήστε στο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να γίνει χρυσαφί και τραγανή.
- Αφαιρέστε από το φούρνο και πασπαλίστε με φρέσκα βότανα.
Συμβουλές:
Προσθέστε λεμόνι για περισσότερη γεύση.
Σερβίρετε την περκά με φρέσκα λαχανικά ή σαλάτα για ένα ισορροπημένο γεύμα.
Η περκά στο φούρνο είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Ακολουθήστε αυτήν την απλή συνταγή και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα με ελάχιστη προσπάθεια.
Δημοσίευση σχολίου