BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τσιπούρα στο φούρνο με πορτοκάλι


Υλικά


  • 1 μέτρια τσιπούρα 1 πορτοκάλι
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ανοίγουμε μια λαδόκολλα και την απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας. 
  2. Επάνω τοποθετούμε το ψάρι καθαρισμένο και πλυμένο. 
  3. Το αλατοπιπερώνουμε και στην κοιλιά του τοποθετούμε το μαΪντανό και το σκόρδο σε φετάκια. 
  4. Κόβουμε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες και βάζουμε 1-2 στην κοιλιά του ψαριού και τις υπόλοιπες από πάνω του. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο και μετά κλείνουμε καλά τη λαδόκολλα. 
  5. Προσοχή χρειάζεται ώστε όλες οι άκρες της λαδόκολλας να είναι προς τα πάνω γιατί διαφορετικά θα χυθούν όλα τα υγρά έξω. Τοποθετούμε το ψάρι σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget