Σούπα καρότου με πορτοκάλι...
Υλικά
- 500 γρ. καρότα χοντροκομμένα
- 1/3 κούπας φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
- 1 μέτριο φινόκιο
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φέτες
- 1 κουταλάκι κύμινο
- ½ κουταλάκι σαφράν διαλυμένο σε ½ ποτηράκι χλιαρό νερό
- 6 κούπες νερό
- 4-6 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι
- 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο