Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE
(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Μπιφτέκια σχάρας με αναποφλοίωτο ρύζι

Λαχταριστά μπιφτέκια σχάρας που συνδυάζονται ιδανικά με το καστανό ρύζι. Τέλεια, έτσι απλά Χρόνος προετοιμασίας: 5΄ Χρόνος ψησίματος: 12΄ ...

Λαχταριστά μπιφτέκια σχάρας που συνδυάζονται ιδανικά με το καστανό ρύζι. Τέλεια, έτσι απλά


Χρόνος προετοιμασίας: 5΄

Χρόνος ψησίματος: 12΄



Υλικά για 4 μερίδες
 
  • 500 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 1 μεγάλο, ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 250 γραμμ. ρύζι με φλοιό Fytro


Εκτέλεση
 
  1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά με το αλάτι, το πιπέρι και το τριμμένο κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά να ασπρίσει ο κιμάς. Πλάθουμε 4 ισομεγέθη μπιφτέκια. Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο γκριλ (180οC) ή στα κάρβουνα για 6΄ από κάθε πλευρά, μέχρι να ψηθούν εντελώς στο εσωτερικό τους.
  2. Προσθέτουμε το ρύζι με φλοιό Fytro σε κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να απορροφήσει όλο το
  3. Συνοδεύουμε τα μπιφτέκια και το ρύζι και πράσινη σαλάτα (που φτιάχνουμε με ανάμικτα φύλλα από μαρούλι ρόμαν, μαρούλι σαλάτα, ρόκα, αντίδι και τρυφερά φύλλα σπανακιού), την οποία θα ραντίσουμε με λάδι και ξίδι βαλσάμικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια