BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ξεχωριστή σούπα με λουκάνικο, παντζάρι και διάφορα λαχανικά


Υλικά


  • 450 γρ. χοιρινό λουκάνικο
  • 3 μέτρια παντζάρια, ψιλοκομμένα
  • 3 καρότα, ψιλοκομμένα
  • 3 μέτριες πατάτες φούρνου, κομμένες σε κύβους
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 170 γρ. κουτί πελτέ ντομάτας
  • 3/4 φλ. τσαγιού νερό
  • 1/2 λάχανο, τριμμένο
  • 220 γρ. κονσέρβα ντομάτες σε κύβους, στραγγισμένες
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. λευκή ζάχαρη, ή για γεύση
  • 1/2 γλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος, για επικάλυψη
  • 1 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα
  • Αλάτι και πιπέρι
 
Εκτέλεση



  1. Θρυμματίστε το λουκάνικο (αν το χρησιμοποιήσετε) σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να μην είναι πια ροζ. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε στην άκρη.
  2. Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι τη μέση με νερό (περίπου 2 λίτρα) και αφήστε να πάρει μια βράση. Προσθέστε το λουκάνικο, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε να πάρει μια βράση. Προσθέστε τα παντζάρια και μαγειρέψτε μέχρι να χάσουν το χρώμα τους. Προσθέστε τα καρότα και τις πατάτες και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 15 λεπτά. Προσθέστε και το λάχανο και την κονσέρβα με τις ντομάτες σε κύβους.
  3. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε μέχρι να μαραθεί. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά και μεταφέρετε στην κατσαρόλα.
  4. Προσθέστε το ωμό σκόρδο στη σούπα, σκεπάστε και σβήστε τη φωτιά. Αφήστε να σταθεί για 5 λεπτά.
  5. Σερβίρετε και γαρνίρετε με κρέμα γάλακτος, αν θέλετε, και φρέσκο μαϊντανό.
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget