BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πεντανόστιμοι πατατοκεφτέδες στο φούρνο!


Πατατοκεφτέδες φούρνου, αφράτοι και πεντανόστιμοι και χωρίς τηγάνισμα!


Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • Πατάτες 1,5 kg
  • Κρεμμύδι 1-2 ξερά τριμμένα
  • Ντομάτα 1 χωρίς τα σπόρια τριμμένη
  • Ελαιόλαδο 3 κ.σ.
  • Αυγά 2
  • Τυρί 200 kgr ρεγκάτο τριμμένο
  • Μαιντανός Μισό ματσάκι ψιλοκομμένο
  • Δυόσμος 5-6 κλαράκια ψιλοκομμένο
  • Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 5 κουταλιές
  • Αλάτι 1 κουταλάκι
  • Πιπέρι Κατά βούληση
  • Ρίγανη Κατά βούληση

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πατάτες και τις σουρώνουμε. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και μετα τις καθαρίζουμε και τις τρίβουμε στον τρίφτη που τρίβουμε την ντομάτα. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια, την ντομάτα, το ελαιόλαδο, τα αυγά, το μαϊντανό και τον δυόσμο (όλα ψιλοκομμένα) και το ρεγκάτο.
  2. Στο τέλος βάζουμε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη. Ανακατεύουμε τα υλικά μας πολύ καλά. Αφήνουμε το μείγμα μας για λίγο στο ψυγείο έτσι ώστε να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους.
  3. Στην συνέχεια παίρνουμε με ένα κουτάλι μείγμα και το ρίχνουμε μέσα σε αλεύρι. Πλάθουμε με το χέρι μας και τοποθετούμε τους πατατοκεφτέδες σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αφού τελειώσουμε με το πλάσιμο, ραντίζουμε τους πατατοκεφτέδες με λίγο ελαιόλαδο και τους ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου μισή ώρα.
Tips για τους πιο Αφράτους Πατατοκεφτέδες στον φούρνο
Επειδή συνήθως ροδίζουν πρώτα από κάτω τους γυρνάμε προς το τέλος για να ροδίσουν και από την άλλη.

Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget