BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σπιτικό τουρσί με πιπεριές Φλωρίνης...

Το τουρσί αποτελεί ένα εξαιρετικό τρόπο να δώσετε γεύση και πικάντικη διάθεση σε μια σαλάτα, χωρίς πολύ αλάτι και λιπαρές σως.

Υλικά

  • 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
  • ½ φλιτζανιού ξύδι λευκό
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ½ κουταλάκι αλάτι
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση


  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε τις πιπεριές.
  2. Τις αλείβουμε με ελαιόλαδο και τις βάζουμε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί στο φούρνο μέχρι να μαυρίσει το φύλλο τους.
  3. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και καθαρίζουμε το φύλλο.
  4. Τις ανοίγουμε στη μέση και αφαιρούμε τα σποράκια.
  5. Σε ένα τηγάνι βάζουμε όλα μαζί τα υλικά (το σκόρδο κομμένο σε φετάκια).
  6. Αφού τα βράσουμε για 3-4 λεπτά αποσύρουμε από τη φωτιά και κρυώνουμε το μίγμα.
  7. Σε καθαρά και στεγνά βάζα μοιράζουμε τις πιπεριές και γεμίζουμε με το υγρό μίγμα που βράσαμε.



neadiatrofis.gr


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget