Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE
(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Σούπα με κοτόπουλο και παρμεζάνα

Σούπα με κοτόπουλο και παρμεζάνα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ 1/3 φλιτζάνι έξτρα βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο 6 φιλέτα από βιολογικό μπούτι κοτόπουλου 1...


Σούπα με κοτόπουλο και παρμεζάνα

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ


  • 1/3 φλιτζάνι έξτρα βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 6 φιλέτα από βιολογικό μπούτι κοτόπουλου
  • 1 βιολογικό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 βιολογική μαραθόριζα, ψιλοκομμένη, τα φύλλα κρατημένα και ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες βιολογικό σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βιολογικοί μαραθόσποροι
  • 1 φύλλο βιολογικής δάφνης
  • 2 κονσέρβες βιολογικές ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 6 φλιτζάνια φρέσκος βιολογικός ζωμό κοτόπουλου
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοτριμμένη βιολογική παρμεζάνα, συν φλούδες παρμεζάνας
  • 1/2 ματσάκι βιολογική μαντζουράνα, φύλλα μαζεμένα
  • 2 φέτες βιολογικό ψωμί με προζύμι, αφαιρούνται οι κόρες, κόψτε λίγο να διαλυθεί η ψίχα
  • 2 μπάλες βιολογικό τυρί burrata ή μοτσαρέλα
  • Ιωδιούχο ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

  1. Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. 
  2. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε, γυρίζοντας, για 6-7 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  3. Αφαιρείτε και αφήνετε στην άκρη. 
  4. Προσθέστε το κρεμμύδι, το μάραθο και το σκόρδο. 
  5. Μειώστε τη θερμότητα σε μέτρια προς χαμηλή. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, για 6 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. 
  6. Προσθέστε τους σπόρους μάραθου και τη δάφνη και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, για 2 λεπτά ή μέχρι να μυρίσουν.
  7. Προσθέστε την ντομάτα και το ζωμό και αυξήστε τη φωτιά στο υψηλό. Αφήνετε να πάρει βράση και μετά επιστρέφετε το κοτόπουλο στο τηγάνι με τη φλούδα παρμεζάνας και τη μισή μαντζουράνα.
  8. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, για 1 ώρα και 15 λεπτά ή μέχρι να πήξει.
  9. Ζεσταίνετε τις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τη ψίχα από το ψωμί με προζύμι και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, για 4 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. 
  10. Ανακατεύετε με την τριμμένη παρμεζάνα και τα ψιλοκομμένα φύλλα μάραθου και προσθέτετε λίγο αλάτι. Αποσύρετε από τη φωτιά.
  11. Σερβίρετε τη σούπα με την ψίχα παρμεζάνας, το τυρί burrata και τα φύλλα μαντζουράνας.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

by Savvi Diet

Δεν υπάρχουν σχόλια