Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα... - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα...


Υλικά
 
2 στήθη κοτόπουλου
1 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα
1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
3 κ. σ. τυρί κρέμα
1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι

Εκτέλεση

Κάντε μια μεγάλη σχισμή, σαν τσέπη, σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Αλατοπιπερώστε το εξωτερικό και το εσωτερικό με αλάτι, πιπέρι και προσθέστε σκόνη σκόρδου.

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα 3 είδη τυριών μαζί με τις λιαστές ντομάτες.

Τοποθετήστε το μείγμα τυριών σε κάθε στήθος κοτόπουλου και στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι.

Κλείστε τις «τσέπες» όσο καλύτερα μπορείτε, στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα αν χρειαστεί.

Ψήστε στο φούρνο και αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το κόψετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου