Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα...

Υλικά   2 στήθη κοτόπουλου 1 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα 1/4 φλ. τ...


Υλικά
 
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 φλ. τσαγιού τεμαχισμένη μοτσαρέλα
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 3 κ. σ. τυρί κρέμα
  • 1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο σπανάκι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κάντε μια μεγάλη σχισμή, σαν τσέπη, σε κάθε στήθος κοτόπουλου. Αλατοπιπερώστε το εξωτερικό και το εσωτερικό με αλάτι, πιπέρι και προσθέστε σκόνη σκόρδου.

Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα 3 είδη τυριών μαζί με τις λιαστές ντομάτες.

Βήμα 3
Τοποθετήστε το μείγμα τυριών σε κάθε στήθος κοτόπουλου και στη συνέχεια προσθέστε το σπανάκι.

Βήμα 4
Κλείστε τις «τσέπες» όσο καλύτερα μπορείτε, στερεώνοντας με οδοντογλυφίδα αν χρειαστεί.

Βήμα 5
Ψήστε στο φούρνο και αφήστε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν το κόψετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια