Αρνί με κρούστα από μουστάρδα - Για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο στο τραπέζι σας. - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Αρνί με κρούστα από μουστάρδα - Για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο στο τραπέζι σας.


Υλικά

  • 2 κιλά αρνί
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 2 κ. σ. μουστάρδα Dijon

Εκτέλεση


  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Ανακατέψτε το λάδι, το σκόρδο, το θυμάρι και τη ρίγανη σε ένα μικρό μπολ.
  3. Χρησιμοποιήστε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσετε το αρνί και αλατοπιπερώστε το.
  4. Τοποθετήστε το αρνί σε ένα ταψί και αλείψτε το με τη μουστάρδα Dijon.
  5. Πασπαλίστε το αρνί με το μείγμα καρυκευμάτων που ετοιμάσατε στο βήμα 2.
  6. Μαγειρέψτε το αρνί για 25 λεπτά ή μέχρι το θερμόμετρο κρέατος (αν χρησιμοποιείτε) να δείξει 63 βαθμούς.
  7. Αφήστε το αρνί να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου