Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Χουρμάς & ρόδι: Ο πανίσχυρος συνδυασμός για τις αρτηρίες και την καρδιά !

Ο συνδυασμός δύο πεντανόστιμων φρούτων μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικός κατά του εμφράγματος και γενικά έναντι των καρδιαγγει...

Ο συνδυασμός δύο πεντανόστιμων φρούτων μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικός κατά του εμφράγματος και γενικά έναντι των καρδιαγγειακών νοσημ
άτων.

Πρόκειται για τον χουρμά και το ρόδι οι οποίοι συμμαχούν για την προστασία της καρδιάς μας.

Συγκεκριμένα, ένα ποτήρι χυμό από ρόδι συνοδευόμενο με τρεις χουρμάδες σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να προλάβει τη συσσώρευση λιπιδίων στις αρτηρίες μέχρι και κατά 33% και έτσι να μειώσει τον κίνδυνο για έμφραγμα.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο φρούτων είναι πολύ δυνατό δίδυμο για την καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων χάρη στην πλούσια σύστασή τους σε αντιοξειδωτικά.

Τα κύρια συστατικά του χυμού του ροδιού δεν είναι άλλα από τα φυτικά αντιοξειδωτικά πολυφαινολικών που μειώνουν τη διαδικασία οξείδωσης του σώματος.

Ενώ οι χουρμάδες περιέχουν αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για τη μείωση της κακής χοληστερόλης και κυρίως μειώνουν την ύπαρξή της στις αρτηρίες.

Συνδυάζουμε ρόδια και χουρμάδες και φτιάχνουμε ένα κοκτέιλ που προστατεύει όσο λίγα φάρμακα την καρδιά μας.

Τόσο το ρόδι όσο και ο χουρμάς είναι φρούτα εύγευστα και υγιεινά και δημιουργούν ένα πολύτιμο καρδιοπροστατευτικό «φάρμακο».



Δεν υπάρχουν σχόλια