BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ψητός μπακαλιάρος με ντοματίνια και γλυκές πιπεριές...


Υλικά
 
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3/4 φλ. τσαγιού μικρές γλυκές πιπεριές
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 300 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 8 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
  • 700 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου
  • 1/4 φλ. τσαγιού νερό
  • Αλάτι, ππέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Βήμα 2
Προσθέστε αλάτι, τα ντοματίνια και το θυμάρι και σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά.

Βήμα 3
Προσθέστε στο σκεύος τα φιλέτα μπακαλιάρου και το νερό, αλατοπιπερώστε, σκεπάστε και ψήστε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί ο μπακαλιάρος, παραμένοντας ζουμερός.

Βήμα 4
Γαρνίρετε με τα κλωναράκια του θυμαριού και σερβίρετε.


Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget