Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Για τους λάτρεις των γλυκόξινων γεύσεων - Κοτόπουλο με σος μελιού και λάιμ...

Υλικά 300 γρ. κοτόπουλο (μπουτάκια ή στήθος κομμένο σε λωρίδες) 1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν 1 κ. σ....


Υλικά

300 γρ. κοτόπουλο (μπουτάκια ή στήθος κομμένο σε λωρίδες)
1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
1 κ. σ. βούτυρο
2 κ. σ. χυμό λάιμ
2 κ. σ. μέλι
1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire

Εκτέλεση


Βήμα 1
Συνδυάστε το αλεύρι και το πιπέρι καγιέν σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα που σφραγίζει. Προσθέστε λίγο λίγο το κοτόπουλο κάθε φορά και ανακινήστε μέχρι να καλυφθεί από το μείγμα.

Βήμα 2
Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το χυμό λάιμ, το μέλι, την καστανή ζάχαρη και τη σάλτσα Worcestershire. Περιχύστε στο κοτόπουλο και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να πήξει η σάλτσα, για 3 με 5 λεπτά ακόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια