BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Προσθέστε κόκκινο κρεμμύδι στη διατροφή σας...


ΠΡΟΣΘΈΣΤΕ ΚΌΚΚΙΝΟ ΚΡΕΜΜΎΔΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΣΥΜΒΕΊ ΣΤΟ ΣΏΜΑ ΣΑΣ!

1. αλλεργίες

Quercetin είναι ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες, και το κόκκινο και το κίτρινο κρεμμύδια είναι μία από τις καλύτερες φυσικές πηγές του. Σε δοκιμαστικούς σωλήνες, quercetin αποτρέπει τα ανοσοκύτταρα από την απελευθέρωση της ισταμίνης, που οποία είναι χημικές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων των αλλεργιών, συμπεριλαμβανομένου ενός καταρροή, δακρύρροια, κνίδωση και πρήξιμο.

2. Υψηλή χοληστερόλη και υπέρταση

Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η κερκετίνη αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς σε LDL χοληστερόλης, και πολλές μελέτες πληθυσμού έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που τρώνε δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή έχουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης. Για εκείνους που πάσχουν από υπέρταση, μελέτες έχουν δείξει ότι η κερκετίνη μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος με επιτυχία.



3. Καρκίνος

Κερσετίνη και άλλα φλαβονοειδή στα φρούτα και στα λαχανικά θεωρούνται σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα φλαβονοειδή έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες , και οι άνθρωποι που τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά τείνουν να έχουν χαμηλότερο κίνδυνο ορισμένων τύπων καρκίνου.Η Κερσετίνη και άλλα φλαβονοειδή έχουν βρεθεί να αναστέλλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού, του παχέος εντέρου, του προστάτη, των ωοθηκών, του ενδομητρίου και των πνευμόνων όγκους.

4. Υγεία της Καρδιάς

Κόκκινα κρεμμύδια παρέχουν allicin, μια ένωση που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, ενώ η αύξηση των επιπέδων της HDL χοληστερόλης, βοηθά στην πρόληψη των συνθηκών υγείας που σχετίζονται με την καρδιά, όπως η καρδιακή προσβολή, η αθηροσκλήρωση και εγκεφαλικό επεισόδιο.

5. Ινσουλίνη


Τα κρεμμύδια είναι πλούσια σε χρώμιο, ένα ιχνοστοιχείο που μπορούν να βοηθήσουν τα επίπεδα της γλυκόζης του ελέγχου. Είναι απαραίτητο για δραστικότητα της ινσουλίνης στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών, έτσι για όσους υποφέρουν από την αντίσταση στην ινσουλίνη,τα κρεμμύδια μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά.Οσοι Δεν έχουν αρκετό χρώμιο στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη της ικανότητα να ελέγχουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, τα οποία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου και διαβήτη τύπου 2.

6. Απώλεια βάρους

Τα κρεμμύδια θεωρείται ότι είναι ένας χαμηλός γλυκαιμικός τροφίμων. θα βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν την υγεία τους. Επιλέγοντας τρόφιμα χαμηλού GI, όπως τα κόκκινα κρεμμύδια, μπορείτε να ρύθμισετε το σακχάρου στο αίμα και τα επίπεδα ινσουλίνης, που επιτρέπει στο σώμα να αποθηκεύει λιγότερο λίπος.

Τα κόκκινα κρεμμύδια γεμάτα με θρεπτικά συστατικά που μπορεί να σας προστατεύσει από τον καρκίνο, την καταπολέμηση μυκήτων και βακτηρίων, την προώθηση της καρδιαγγειακής υγείας,την μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, ακόμα και βοήθεια στην απώλεια βάρους. Είναι εύκολα μπορούν να μαγειρευτούν ή να παρασκευαστούν σε μία μεγάλη ποικιλία τρόπων. Εδώ είναι μερικές συμβουλές κρεμμύδι και κόλπα :

Όταν αγοράζετε, ψάξτε για τα νωπά κόκκινα κρεμμύδια που είναι καθαρό και χωρίς να έχει ανοιχτεί στο λαιμό. Αποφύγετε αυτά που δείχνουν ιχνη βλάστησης ή έχουν σημάδια μούχλας.
Άλλα σημάδια σε παλιά κρεμμύδια περιλαμβάνουν μαλακά σημεία, την υγρασία και σκοτεινές κηλίδες.
Αποθηκεύστε τα κρεμμύδια σας σε ένα δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από την υγρασία. Αν σκοπεύετε να τους κρατήσει στο ψυγείο, να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά τη λήψη τους έξω.
Τα κρεμμύδια μπορούν να ειναι ψιλοκομμένα ή φέτα και χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε είδος των τροφίμων, όπως σαλάτες, σούπες, σάντουιτς, και σπιτικά ντιπ!
h / t: υγιεινό σπίτι τροφίμων


Πηγη:http://www.davidwolfe.com/category/health-longevity/
Πηγή:https://www.bioathens.com/prosthese-kokkino-kremmidi-sti-diatrofi-sas/

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget