Υλικά
Ένα ώριμο αχλάδι
1/2 κουταλάκι του γλυκού. ακατέργαστο μέλι
1 κουταλιά της σούπας. κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
Ένα ώριμο αχλάδι
1/2 κουταλάκι του γλυκού. ακατέργαστο μέλι
1 κουταλιά της σούπας. κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
- Ξεφλουδίστε το αχλάδι και αφαιρέστε τον πυρήνα. Κόψτε το και τοποθετήστε το σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το ακατέργαστο μέλι και την κρέμα γάλακτος μέσα στο ψιλοκομμένο αχλάδι.
- Με τα δόντια ενός πιρουνιού, πολτοποιήστε τα υλικά μαζί.
- Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το μείγμα για περίπου μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο με μεγάλο στόμιο με ένα στεγανό καπάκι.
- Σφραγίστε το μείγμα, αν δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε αμέσως. Διαφορετικά, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
- Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα μάσκας στο δέρμα του προσώπου με ένα πινέλο ή με καθαρά χέρια.
- Αφήστε στο πρόσωπο για 15 έως 20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε το δέρμα σας με δροσερό νερό.
- Στεγνώστε με καθαρή πετσέτα.
0 Σχόλια