Υλικά
Εκτέλεση
- 1 στήθος γαλοπούλας
- 1 κρεμμύδι ξερό
- ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα
- 200 γρ. σπανάκι καθαρισμένο, πλυμμένο και στραγγισμένο
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ½ κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το στήθος της γαλοπούλας κομμένο σε μπουκιές.
- Ροδίζουμε ελαφρά και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι πολτοποιημένο.
- Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί..
- Προσθέτουμε 1 λίτρο νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το κρέας να βράσει για περίπου 30 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα κομμένη σε κομμάτια και μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε το σπανάκι.
- Βράζουμε για περίπου 10 λεπτά ακόμη, μέχρι να μειωθούν αρκετά τα υγρά.
- Ελέγχουμε για το αλάτι και μετά ρίχνουμε το γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βράσει για 3-4 λεπτά ακόμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου