Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι...

Υλικά για 2-4 άτομα  αλάτι πιπέρι ρίγανη 1 1/2 λεμόνι το χυμό του λιγότερο από μισή κούπα ελαιόλαδο 1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια λευ...

Υλικά για 2-4 άτομα 

  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1 1/2 λεμόνι το χυμό του
  • λιγότερο από μισή κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
  • λευκό κρασί

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά, ρίχνετε μέσα το κρέας και το σοτάρετε καλά και να αλλάξει χρώμα.
  2. Προσθέτετε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας.
  3. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι, δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα.
  4. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  5. Ανακατεύετε καλά, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού και σερβίρετε αν θέλετε με συνοδεία ρυζιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια