BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι...

Υλικά για 2-4 άτομα 

  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 1 1/2 λεμόνι το χυμό του
  • λιγότερο από μισή κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
  • λευκό κρασί

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά, ρίχνετε μέσα το κρέας και το σοτάρετε καλά και να αλλάξει χρώμα.
  2. Προσθέτετε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας.
  3. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι, δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα.
  4. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
  5. Ανακατεύετε καλά, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού και σερβίρετε αν θέλετε με συνοδεία ρυζιού.
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget