Η καλύτερη φυσική θεραπεία για αρτηριοσκλήρωση...

Φυσική θεραπεία με τα κατάλληλα βότανα για την αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης. Το ρόφημα που ακολουθεί θα αποδειχθεί χρήσιμο, αφού είναι κατάλληλο για τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας και την αρτηριοσκλήρωση.

Φυσική θεραπεία για αρτηριοσκλήρωση

θα χρειαστείτε:
  • 30 σκελίδες φρέσκο σκόρδο
  • 5 λεμόνια
  • 1 λίτρο νερό
Διαδικασία:
  1. Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τις σκελίδες του σκόρδου.
  2. Πλύνετε καλά τα λεμόνια: Διαλύστε μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας σε νερό και πλύνετε με το μείγμα για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τη φλούδα.
  3. Κόψτε σε φέτες, μαζί με τη φλούδα τους.
  4. Βάλτε σε ένα μπολ μαζί με το σκόρδο και ανακατέψτε καλά.
  5. Σε μία κατσαρόλα βράζετε το νερό και προσθέτετε μαζί με το υπόλοιπα υλικά στο μούλτι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα.
  6. Σουρώστε και κρατήστε το υγρό, τοποθετήστε σε γυάλινο μπουκάλι και διατηρήστε στο ψυγείο.
Tip: Αν σας απασχολεί η έντονη μυρωδιά του σκόρδου, πρέπει να γνωρίζετε πως το λεμόνι θα εξουδετερώσει την έντονη οσμή.
Οδηγίες:

Η συνταγή μας είναι έτοιμη, θα πρέπει να πίνετε καθημερινά 50 ml από το υγρό, πριν ή μετά από κάθε γεύμα.

Η αρτηριοσκλήρωση θα υποχωρήσει και τα πρώτα σημάδια θα τα διαπιστώσετε μέσα σε 3 εβδομάδες. Ακολουθήστε τη θεραπεία για διάστημα τριών εβδομάδων. Αμέσως μετά κάνετε αποχή για περίπου 8 ημέρες και ύστερα μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία. 

Μετά και τη δεύτερη δόση, το σώμα θα είναι προστατευμένο από αρτηριοσκλήρωση για ένα χρόνο τουλάχιστον. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μία φορά το χρόνο.


Η φυσική θεραπεία που περιγράψαμε παραπάνω, δρα συμπληρωματικά στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρωσης. Πάντα ο γιατρός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Γιαυτό πρέπει να συμβουλεύεστε πρώτα έναν ειδικό για να σας κατευθύνει σωστά, ανάλογα με την πάθηση σας.


votanonkipos.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια