Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ψαρονέφρι με μανιτάρια και σάλτσα κρασιού...

Υλικά

  • 2 μέτρια ψαρονέφρια κομμένα σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστού
  • 8-10 μικρά λευκά μανιτάρια
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 250 ml κόκκινο κρασί
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο




Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές. 


Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα στη μέση και το κρεμμύδι. 

Μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. 

 Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.

Μόλις μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.



neadiatrofis.gr
12 Μαρτίου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget