Ψαρονέφρι με μανιτάρια και σάλτσα κρασιού... - BIO OLYMPUS

Breaking

Post Top Ad

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Ψαρονέφρι με μανιτάρια και σάλτσα κρασιού...

Υλικά

  • 2 μέτρια ψαρονέφρια κομμένα σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστού
  • 8-10 μικρά λευκά μανιτάρια
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 250 ml κόκκινο κρασί
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο




Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές. 


Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα στη μέση και το κρεμμύδι. 

Μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. 

 Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.

Μόλις μαλακώσει το κρέας και δέσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.



neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad


Σελίδες