Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Η αντιγηραντική υπερτροφή που πρέπει να εντάξετε στη διατροφή σας ...

Συνεχώς ψάχνουμε για την επόμενη υπερτροφή, με την ελπίδα ότι θα λύσει όλα μας τα προβλήματα. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτή η τροφή βρίσκετ...

Συνεχώς ψάχνουμε για την επόμενη υπερτροφή, με την ελπίδα ότι θα λύσει όλα μας τα προβλήματα. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτή η τροφή βρίσκεται ήδη στην κουζίνα μας;

Η υπερτροφή με αντιγηραντικές ιδιότητες που είναι γεμάτη με τη βιταμίνη που χρειάζεται το σώμα μας για να παράγει κολλαγόνο, καθώς και με αντιοξειδωτικά, είναι το μπρόκολο.
Το μπρόκολο, το λαχανικό που μικροί και μεγάλοι αγαπούν να μισούν, τρώγεται ολόκληρο, από τα κοτσάνια μέχρι τα «μπουμπούκια» του. Είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α και C, καθώς και άλλων στοιχείων που χρειάζεται ο οργανισμός μας, όπως ο σίδηρος και το ασβέστιο.

Προκειμένου το σώμα μας να παράγει κολλαγόνο (αυτήν την πρωτεΐνη που μας διατηρεί νέους και για την οποία ακούμε συνέχεια), το οποίο κάνει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας να δείχνουν υπέροχα, χρειάζεται βιταμίνη C. Το μπρόκολο είναι γεμάτο βιταμίνη C.

Στον ατμό ή ωμό, το μπρόκολο είναι γευστικό. Ωστόσο, χάνετε αν δεν χρησιμοποιείτε ολόκληρη την κεφαλή του λαχανικού. Όχι μόνο θα σας χορτάσει περισσότερο, αλλά θα μεγιστοποιείτε επίσης τα αντιγηραντικά οφέλη της υπερτροφής.

Δεν είστε φαν του μπρόκολου; Ανάψτε τον φούρνο και δοκιμάστε να το ψήσετε και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε σάλτσα πέστο, αντικαθιστώντας τον βασιλικό με μπρόκολο. (Εγγυόμαστε ότι έτσι θα το αγαπήσετε!)

Επωφεληθείτε από τις αντιφλεγμονώδεις και αντιγηραντικές ιδιότητες του μπρόκολου στη διατροφή σας. Εάν σας φαίνεται δύσκολο να το φάτε, τα ζυμαρικά ολικής άλεσης με πέστο μπρόκολο, σίγουρα θα σας το κάνουν ευκολότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια