Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Πως να αφαίσετε τις Πέτρες στα Νεφρά σε μόλις 10 ΜΕΡΕΣ

Το κεχρί είναι ένα προσιτό δημητριακό και είναι επίσης εκπληκτικό όταν πρόκειται για τη θεραπεία των λίθων των νεφρών. Πολλοί ισχυρίζοντα...

Το κεχρί είναι ένα προσιτό δημητριακό και είναι επίσης εκπληκτικό όταν πρόκειται για τη θεραπεία των λίθων των νεφρών. Πολλοί ισχυρίζονται ότι το κεχρί βοήθησε να ξεχάσουν τα προβλήματά τους με τα νεφρά.

Στη παραδοσιακή ιατρική το κεχρί χρησιμοποιείται ως φυσική θεραπεία για τη θεραπεία της ουρολιθίασης (σχηματισμός λίθων στα ούρα και των ουροφόρων οδών). Επίσης καθαρίζει αποτελεσματικά τα νεφρά, εξαλείφει την άμμο και τη λάσπη, αφαιρεί μικρές πέτρες από τα νεφρά και την ουροδόχο κύστη, βοηθά τις ασθένειες των γυναικών και θεραπεύει την κυστίτιδα.

Επίσης, το κεχρί είναι ένα από τα πιό δημοφιλή δημητριακά και έχει υψηλή θρεπτική αξία και φαρμακευτικές ιδιότητες. Σας προτείνουμε μια πραγματικά υπέροχη και αποτελεσματική συνταγή από τη ρωσική παραδοσιακή ιατρική για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας με της πέτρες στα νεφρά. Αυτή η συνταγή μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό των νεφρών, αφαιρώντας την άμμο και τα μικρά πετραδάκια.

Συνταγή για την αφαίρεση λίθων από τα νεφρά:

Πάρτε 200 γραμμάρια (1 φλιτζάνι) κεχρί και ξεπλύνετέ το με ζεστό νερό. Κάντε αυτή τη διαδικασία το βράδυ. Βάλτε το κεχρί σε ένα μεγαλύτερο δοχείο (περίπου 3 λίτρων) και γεμίστε τα 2/3 του δοχείου με ζεστό βρασμένο νερό. Σκεπάστε το δοχείο και τυλίξτε τ0 με κάτι ζεστό και αφήστε το όλη τη νύχτα.

Το πρωί θα παρατηρήσετε ένα λευκό αδιαφανές υγρό στο βάζο. Αυτό είναι το φάρμακο σας. Pίξτε το υγρό από το δοχείο σε ένα άλλο μπολ ή μπουκάλι. Πίνετε όλη την ημέρα, χωρίς περιορισμό, σε οποιαδήποτε ποσότητα, ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, μην πετάτε το κεχρί. Αντ “αυτού, μπορείτε να μαγειρέψετε ένα υγιές κουάκερ και να το φάτε για πρωινό. Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι κεχρί και 3 φλιτζάνια νερό .Bράστε αυτό το μείγμα για 15 λεπτά και το πρωινό σας είναι έτοιμο.

Το βράδυ, προετοιμάστε ένα νέο για την επόμενη ημέρα χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία. Για να δείτε αποτελέσματα θα πρέπει να πίνετε αυτό το ποτό για 10-15 ημέρες.

Μετά από 10-15 ημέρες οι πέτρες θα έχουνε λιώσει και θα φύγουνε μαζί με τα ούρα και τα νεφρά σας θα είναι καθαρά. Η άμμος, η βλέννα και οι πέτρες, θα είναι ιστορία. Η φλεγμονή θα εξαλειφθεί και ο ιστός των νεφρών και των οργάνων του ουροποιητικού συστήματος, θα πρέπει να έχουν αποκατασταθεί.

Αυτό το δημητριακό είναι προσιτό σε όλους. Είναι φθηνό και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα καταστήματα υγιεινής διατροφής. Με την εισαγωγή του κεχρί στη διατροφή σας τα νεφρά σας θα είναι καλύτερα. Η πρόληψη είναι σίγουρα απαραίτητη.

Επιπλέον θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα μείγμα λεμονιού και ελαιόλαδου, χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του ήπατος, βοηθάει επίσης να φεύγουν οι λίθοι από την χοληδόχο κύστη και τα νεφρά.

* Κεχρί και άλλες Διατροφικές αξίες

Το κεχρί είναι μια καλή πηγή φυτικής πρωτείνης, είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα νιασίνη, φολικό οξύ και Β6.

Περιέχει σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, χαλκό και ψευδάργυρο.

Δεν περιέχει γλουτένη ,έτσι μπορεί να αντικαταστήσει το σιτάρι στο διαιτολόγιο ατόμων,τα οποία πάσχουν από κοιλιοκάκη η άλλης μορφής αλλεργία στο σιτάρι.

Το μαγνήσιο προστατεύει την καρδιά μειώνοντας τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή, ρίχνει την υψηλή πίεση και ελλατώνει την συχνότητα των κρίσεων ημικρανίας.

Οι φυτικές ίνες του κεχριού βοηθούν στη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης λίθων στή χολή, μειώνουν την έκκριση των χολικών αλάτων τα οποία σε περίσσεια οδηγούν στο σχηματισμό πέτρας.
Επίσης καθυστερεί την απορρόφηση σακχάρων στο έντερο, με αποτέλεσμα το επιπεδό τους στο αίμα να αυξάνεται σταδιακά και όχι απότομα.


πηγες
newsitamea.gr
http://www.yourstylishlife.com/how-to-remove-kidney-stones-in-just-10-days/#sthash.sLxaNyKT.dpuf
http://www.bioathens.com/pos-na-aferesis-petres-sta-nefra-se-molis-10-meres/


Δεν υπάρχουν σχόλια