Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Πένες με φιλετάκια μοσχάρι και σάλτσα φέτας!!!

Υλικά για 2 άτομα

  1. 200γρ πένες
  2. 150γρ φιλέτο μοσχάρι
  3. 1 ποτήρι πολτό ντομάτας
  4. 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
  5. 150 γρ φέτα χαμηλών λιπαρών
  6. 5-6 φυλλαράκια δυόσμου
  7. 1 σκελίδα σκόρδου
  8. 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  9. ½ φλιτζάνι τυρί ρεγγάτο χαμηλών λιπαρών τριμμένο



Εκτέλεση 

Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά, τις στραγγίζουμε και τις αφήνουμε στο πλάι. 

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο πολτοποιημένα και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. 
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μοσχάρι κομμένο σε μικρά μικρά κυβάκια και τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μόνο. 
Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 7-8 λεπτά. 
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το δυόσμο και τη φέτα θρυμματισμένη. 
Ρίχνουμε τη σάλτα μας στις πένες και ανακατεύουμε. 
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγο ρεγγάτο τριμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.



Πηγή:  neadiatrofis.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget