Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Συνταγή μοναδικής νοστιμιάς - Μπαρμπούνια με σάλτσα από δενδρολίβανο ...

Υλικά για 4 άτομα
  • 1 κιλό μπαρμπούνια
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού δενδρολίβανο
  • 1 φλυτζανάκι του καφέ ξύδι
  • 4-5 κουτ. σούπας αλεύρι
  • 240 γρ. ελαιόλαδο
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • πιπέρι
  • αλάτι
Εκτέλεση
  1. Καθαρίζετε, πλένετε τα μπαρμπούνια και τα αλατοπιπερώνετε και τα μαρινάρετε στο χυμό του λεμονιού για 30΄.
  2. Στη συνέχεια τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε ένα βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο.
  3. Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνετε 4-5 κουτ. σούπας από τo λάδι που ήταν στο τηγάνι με τα μπαρμπούνια και προσθέτετε το δενδρολίβανο και το σκόρδο.
  4. Δένετε το αρωματικό λάδι που προέκυψε από το τηγάνισμα από τα μπαρμπούνια και τα μυρωδικά με το αλεύρι ανακατεύοντας το μέχρι να πήξει.
  5. Σβήνετε με το ξύδι και λίγο νερό έως ότου γίνει ένας χυλός περιχύνετε τη χυλωμένη σάλτσα πάνω από τα μπαρμπούνια.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget