Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου ...

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Φέτος θα γιορτάσουμε το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου! Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αυτή η ξεχωριστή δράση αχρήματης συναλλαγής, αλληλεγγύης και εθελοντισμού, κάνει την πόλη μας γνωστή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε υπερήφανοι διότι το Χωριό του Καπνικού Σταθμού αποτελεί πλέον θεσμό για τον τόπο μας και αναπόσπαστο κομμάτι της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Οι εκατοντάδες εθελόντριες και εθελοντές του, οι υποστηρικτές του από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι 180 επιχειρήσεις του νομού Πιερίας και οι χιλιάδες επισκέπτες του προσδίδουν στην πόλη μας μια πρόσθετη αξία.

Φέτος μία ομάδα 16 μαθητριών και μαθητών, ενός από τα πιο σύγχρονα σχολεία της Ευρώπης, του Athené Luxembourg, μαζί με 4 καθηγητές τους, θα βρεθούν στην πόλη μας και μεταξύ άλλων, θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο ξεχωριστό μας χωριό. Μάλιστα, ο πρέσβης του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα αναμένεται να συναντηθεί με τους μαθητές της χώρας του στην φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού και να απολαύσει μαζί τους την ζεστασιά του πιο ξεχωριστού Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου.

Είμαστε έτοιμοι! Τα 12 σπιτάκια και ο ξυλόφουρνος είναι φρεσκοβαμμένα και απομένει να συναντηθούμε, όπως κάθε χρόνο, για να μοιράσουμε τις δουλειές, να ακούσουμε τις νέες ιδέες και να συζητήσουμε τις φετινές προτάσεις.

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, στις 20:00, θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή με θέμα την οργάνωση του φετινού χωριού και καλεί όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις φετινές εργασίες να είναι εκεί!

Μπροστά στον αναμμένο ξυλόφουρνο θα πιούμε το πρώτο ποτηράκι κρασί και θα απολαύσουμε τις λιχουδιές του.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget