Υλικά Για τη ζύμη 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 4-5 κ.σ. κρύο νερό
Υλικά
- Για τη ζύμη
- 2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 4-5 κ.σ. κρύο νερό
Για τη γέμιση
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
- 1 κ.γ. κανέλα
- 6 μήλα (καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες)
- ½ φλ. λάδι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε σε ένα μίξερ το αλεύρι με το αλάτι.
- Σταδιακά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε σιγά σιγά το νερό μέχρι να γίνει ομοιογενής ζύμη.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα ταψί και τοποθετούμε πάνω τις φέτες των μήλων.
- Κατόπιν πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια