Κουνέλι στην κατσαρόλα λεμονάτο... - BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Breaking

BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


24/09/2018

Κουνέλι στην κατσαρόλα λεμονάτο...

Υλικά
  • 1 μέτριο κουνέλι κομμένο σε μικρές μερίδες για κατσαρόλα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζ. χυμό από λεμόνι
  • 10 κόκκους μπαχάρι
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση 

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κουνέλι. 
  2. Το γυρίζουμε από όλες τις πλευρές να πάρει λίγο χρώμα και προσθέτουμε το κρεμμύδι. 
  3. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. 
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπαχάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 
  5. Προσθέτουμε περίπου 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το κουνέλι. 
  6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή φούρνου ή με ρύζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου