Υλικά
- 1 μέτριο κουνέλι κομμένο σε μικρές μερίδες για κατσαρόλα
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- ½ φλιτζ. χυμό από λεμόνι
- 10 κόκκους μπαχάρι
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κουνέλι.
- Το γυρίζουμε από όλες τις πλευρές να πάρει λίγο χρώμα και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
- Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμόνι.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπαχάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Προσθέτουμε περίπου 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το κουνέλι.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή φούρνου ή με ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου