Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Κουνέλι στην κατσαρόλα λεμονάτο...

Υλικά
  • 1 μέτριο κουνέλι κομμένο σε μικρές μερίδες για κατσαρόλα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζ. χυμό από λεμόνι
  • 10 κόκκους μπαχάρι
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση 

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κουνέλι. 
  2. Το γυρίζουμε από όλες τις πλευρές να πάρει λίγο χρώμα και προσθέτουμε το κρεμμύδι. 
  3. Ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμόνι. 
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπαχάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. 
  5. Προσθέτουμε περίπου 1 ποτήρι νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το κουνέλι. 
  6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή φούρνου ή με ρύζι

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget