Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Πέντε έξυπνα tips ομορφιάς λίγο πριν τον ύπνο Τι πρέπει να κάνετε για να δείχνετε φρέσκια το πρωί

Συχνά, λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής, πολλές γυναίκες δεν έχουν αρκετό χρόνο για τη φροντίδα των μαλλιών, του δέρματος, των νυχιών, τ...

Συχνά, λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής, πολλές γυναίκες δεν έχουν αρκετό χρόνο για τη φροντίδα των μαλλιών, του δέρματος, των νυχιών, των ματιών, των χειλιών τους, κ.λπ

Σήμερα, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές ομορφιάς που μπορείτε να τις εφαρμόσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας με τις οποίες το δέρμα σας αναζωογονείτε καθώς εσείς κοιμάστε! Έτσι, το πρωί θα δείχνετε ακόμα πιο... φρέσκια.

Ας ξεκινήσουμε:

1. Για λαμπερά μάτια


Έχετε πάντα την κρέμα ματιών σας στο ψυγείο και εφαρμόστε την έτσι όπως είναι κρύα κάτω από τα μάτια λίγο πριν πέσετε να κοιμηθείτε. Με αυτό τον τρόπο παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του προϊόντος ενώ παράλληλα απαλλάσσεστε από το πρήξιμο στα μάτια.

2. Χείλη για φίλημα

Εφαρμόστε το αγαπημένο σας lip balm ή ένα θρεπτικό λάδι (ελαιόλαδο, λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο) στα χείλη σας. Εάν το κάνετε αυτό κάθε βράδυ δεν θα έχετε ποτέ ξανά σκασμένα χείλη!

3. Όχι πια σπυράκια!

Βγάλατε σπυράκι; Eφαρμόστε λίγη οδοντόκρεμα επάνω και το πρωί που θα ξυπνήσετε θα έχει εξαφανιστεί.

4. Μαλακές φτέρνες

Οι φτέρνες χρειάζονται μασάζ με μια «παχιά» κρέμα ποδιών. Μόλις τελειώσετε βάλτε βαμβακερές κάλτσες και ξαπλώστε. Το πρωί οι φτέρνες θα σας αποζημιώσουν για την περιποίηση που τις κάνατε.

5. Βλεφαρίδες πυκνές και μακριές

Ταμπονάρετε με μία μπατονέτα στην οποία έχετε βάλει καστορέλαιο τις βλεφαρίδες σας. Το πρωί ξέπλυνε με χλιαρό νερό! Επανέλαβε αυτή τη διαδικασία για 2 εβδομάδες και μετά οι βλεφαρίδες σας θα είναι λες και έχετε βάλει extensions!

Δεν υπάρχουν σχόλια