BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δύο απλοί τρόποι να μυρίζει όμορφα η κουζίνα και η τραπεζαρία σας

Η κουζίνα και η τραπεζαρία του σπιτιού είναι οι δύο χώροι που συγκεντρώνουν τις περισσότερες μυρωδιές από τα φαγητά που μαγειρεύουμε.
Κάποια φαγητά, μάλιστα, τείνουν να μυρίζουν περισσότερο οπότε οι χώροι αυτοί αποκτούν για ώρες τη συγκεκριμένη μυρωδιά. Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι, πάντως, να απαλλαγείτε από τις έντονες μυρωδιές φαγητού στην κουζίνα και την τραπεζαρία.

Η πρώτη λύση είναι να βάλετε κάποιο γλαστράκι βασιλικού ή θυμαριού στην κουζίνα και την τραπεζαρία σας για να μοσχομυρίσουν και τα δύο δωμάτια. Καλύτερα να αποφύγετε τα λουλουδάτα αρωματικά χώρου σε αυτά τα συγκεκριμένα δωμάτια, καθώς ο συνδυασμός οσμών δεν είναι καθόλου ωραίος και θα κάνει τη μυρωδιά ακόμη χειρότερη.

Μια άλλη λύση είναι η εξής: Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και βράστε μέσα σε αυτό μια χούφτα μπαχαρικά και αρωματικά. Χρησιμοποιήστε πιπέρι, βανίλια, δεντρολίβανο, μέντα, δύοσμο, βασιλικό, γαρίφαλο και ό,τι άλλο θέλετε. Κλείστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν. Έπειτα ανοίξτε το καπάκι και αφήστε την υπέροχη μυρωδιά τους να εξαφανίσει κάθε άσχημη οσμή.
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget