Δύο απλοί τρόποι να μυρίζει όμορφα η κουζίνα και η τραπεζαρία σας - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Δύο απλοί τρόποι να μυρίζει όμορφα η κουζίνα και η τραπεζαρία σας

Η κουζίνα και η τραπεζαρία του σπιτιού είναι οι δύο χώροι που συγκεντρώνουν τις περισσότερες μυρωδιές από τα φαγητά που μαγειρεύουμε.
Κάποια φαγητά, μάλιστα, τείνουν να μυρίζουν περισσότερο οπότε οι χώροι αυτοί αποκτούν για ώρες τη συγκεκριμένη μυρωδιά. Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι, πάντως, να απαλλαγείτε από τις έντονες μυρωδιές φαγητού στην κουζίνα και την τραπεζαρία.

Η πρώτη λύση είναι να βάλετε κάποιο γλαστράκι βασιλικού ή θυμαριού στην κουζίνα και την τραπεζαρία σας για να μοσχομυρίσουν και τα δύο δωμάτια. Καλύτερα να αποφύγετε τα λουλουδάτα αρωματικά χώρου σε αυτά τα συγκεκριμένα δωμάτια, καθώς ο συνδυασμός οσμών δεν είναι καθόλου ωραίος και θα κάνει τη μυρωδιά ακόμη χειρότερη.

Μια άλλη λύση είναι η εξής: Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και βράστε μέσα σε αυτό μια χούφτα μπαχαρικά και αρωματικά. Χρησιμοποιήστε πιπέρι, βανίλια, δεντρολίβανο, μέντα, δύοσμο, βασιλικό, γαρίφαλο και ό,τι άλλο θέλετε. Κλείστε την κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν. Έπειτα ανοίξτε το καπάκι και αφήστε την υπέροχη μυρωδιά τους να εξαφανίσει κάθε άσχημη οσμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου