Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Τι συμβαίνει στο πρόσωπό σας μετά το πλύσιμο με μηλόξυδο; Αυτό θα σας εκπλήξει!

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μηλόξυδο είναι ευεργετικό για το δέρμα. Περιέχει συστατικά που έχουν θετικό αντίκτυπο στο δέρμα και ...

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το μηλόξυδο είναι ευεργετικό για το δέρμα. Περιέχει συστατικά που έχουν θετικό αντίκτυπο στο δέρμα και είναι και φθηνότερο από ό, τι τα περισσότερα από τα προϊόντα περιποίησης προσώπου με παρόμοια αποτελέσματα. 

Έτσι, ίσως είναι καιρός να δοκιμάσετε το μηλόξυδο αντί άλλα καθαριστικά προσώπου. Επιπλέον, βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης των κηλίδων γήρανσης και της ακμής.Τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αφαιρούνται με τη βοήθεια των οξέων, τα οποία βρίσκονται στο μηλόξυδο σε μεγάλη ποσότητα. 

Για να αντιμετωπίσετε τα σημεία της ηλικίας, εφαρμόστε ένα βαμβάκι εμποτισμένο με αραιωμένο μηλόξυδο και αφήστε το ξίδι στο πρόσωπο για 20-30 λεπτά πριν ξεπλύνετε το πρόσωπο. Αυτή η θεραπεία είναι επίσης ευεργετική κατά της ακμής.

Οι όξινες ενώσεις που σχηματίζονται κατά την παραγωγή του ξυδιού έχουν αντι-μυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, και γι 'αυτό βοηθούν στην πρόληψη της ακμής και διάφορες δερματικές λοιμώξεις. Το μηλόξυδο καθαρίζει τους πόρους του δέρματος, ώστε το δέρμα να μπορεί να αναπνεύσει και με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η ακμή. Το pH του δέρματος είναι ισορροπημένο και γι 'αυτό το δέρμα δεν είναι λιπαρό ή ξηρό. Αλλά να είστε προσεκτικοί, διότι το μηλόξυδο είναι ένα ισχυρό προϊόν και μπορεί να βλάψει το δέρμα. Γι 'αυτό είναι καλύτερα να αραιώνεται πριν από τη χρήση και, στη συνέχεια, να εφαρμοστεί στο δέρμα ως τονωτικό. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή με μηλόξυδο για ένα καθαρότερο πρόσωπο:

Συστατικά:

1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

3 κουταλιές της σούπας νερό Προετοιμασία:


Αναμίξατε μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο με 3 κουταλιές της σούπας νερό σε ένα μικρό δοχείο. Πρώτον πλένετε το πρόσωπό σας και σε βρεγμένο δέρμα τρίψτε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο με ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με το μείγμα.

Η καλύτερη επιλογή για την προετοιμασία αυτής της συνταγής είναι βιολογικό μηλόξυδο, διότι μόνο αυτή η κατηγορία περιέχει μέταλλα, ένζυμα και βακτήρια τα οποία έχουν θετική επίδραση στο δέρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια