BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κουκούτσια καρπουζιού: Τεράστια οφέλη για την υγεία

Τα κουκούτσια καρπουζιού έχουν τεράστια και σημαντικά οφέλη για την υγεία, που δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοούν. Όλοι μας απολαμβάνουμε μια φέτα καρπούζι κατά διάρκεια μιας θερμής ημέρας του καλοκαιριού, είναι πραγματικά αναζωογονητικό και κρατά το σώμα ενυδατωμένο.
Την επόμενη φορά που θα απολαύσετε μια δροσιστική και νόστιμη φέτα από το φρούτο, φυλάξτε τους σπόρους και μην τους πετάτε, διότι θα φανούν χρήσιμοι καθώς έχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Οι σπόροι τους είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία του πεπτικού συστήματος. Έτσι, μπορούν να βοηθήσουν να απαλλαγούμε από εντερικά παράσιτα, για τη θεραπεία των φλεγμονών, την υδρωπικία και τον ίκτερο.

Στους σπόρους περιέχονται ουσίες που λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά, και μπορούν να βοηθήσουν στην διαστολή των αιμοφόρων αγγείων. Επίσης συνίστανται για την ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας και των μυών του σώματος. Το ρόφημα από σπόρους καρπουζιού, είναι ιδανικό για την ακράτεια, αφαιρεί πέτρες στα νεφρά και συμβάλλει στον καθαρισμό της ουροδόχου κύστεως.

Αντιμετώπιση ουρολογικών προβλημάτων και παθήσεων

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 2 λίτρα νερό, 4 κ.σ. σπασμένους σπόρους και βράζουμε για 15 λεπτά. Πίνουμε από το συγκεκριμένο ρόφημα για 2 ημέρες συνεχόμενα, την τρίτη ημέρα κάνουμε μια παύση και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία από την τέταρτη ημέρα. Θα χρειαστεί να καταναλώσουμε για μερικές εβδομάδες και σύντομα θα δούμε εκπληκτικά αποτελέσματα.
Για θεραπεία ασθενειών που προκλήθηκαν από το βακτήριο E. coli

Συνταγή για να προετοιμάσετε το ρόφημα:

Θα χρειαστείτε περίπου 40 σπόρους καρπουζιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε αποξηραμένα κουκούτσια, είτε φρέσκα. Συντρίψτε τους και τοποθετήστε σε 1 λίτρο νερό. Αφήστε να βράσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια περιμένετε μέχρι να κρυώσει το μείγμα, τοποθετήστε στο ψυγείο και πίνετε από το υγρό καθημερινά. Καταναλώστε τουλάχιστον 1 λίτρο την ημέρα, μέχρι να εξαφανιστούν τα βακτήρια.

Χρησιμοποιήστε τα κουκούτσια καρπουζιού ως νόστιμο σνακ

Πλύνετε τους σπόρους και αφήστε στον ήλιο να στεγνώσουν και να ξεραθούν. Μόλις είναι έτοιμα, ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου. Ρίξτε από πάνω λίγο αλάτι και θα έχετε υγιεινούς και νόστιμους ξηρούς καρπούς από κουκούτσια καρπουζιού.


Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget