BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φασκόμηλο Για Την Τριχόπτωση – Πως Να Το Χρησιμοποιήσετε

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το φασκόμηλο για την τριχόπτωση, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι από τα καλύτερα βότανα για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε ποια βότανα να χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Το φασκόμηλο, εκτός από τις θεραπευτικές ιδιότητες που πιστεύεται ότι έχει, συμβάλλει και στην θεραπεία (τοπική εφαρμογή) των γκρίζων μαλλιών. Επίσης, ενισχύει και την ανάπτυξη νέων τριχών.

Το φασκόμηλο έχει αντιβιοτικές, αντι-αλλεργικές και αντισηπτικές ιδιότητες και περιέχει μαγνήσιο, ψευδάργυρο, κάλιο και βιταμίνες Β και C. Πριν χρησιμοποιήσετε το φασκόμηλο για την τριχόπτωση, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για τα αίτια του προβλήματος.
Επιλέξτε το φασκόμηλο για την τριχόπτωση και την καταπολέμηση της φαλάκρας, επειδή είναι πλούσιο σε βήτα-σιτοστερόλη, μια φυτική στερόλη (φυτοστερόλη), που έχει βρεθεί ότι είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της ανδρικής τριχόπτωσης.
Δείτε μερικά απλούς τρόπους για το πως να χρησιμοποιήσετε το φασκόμηλο για την τριχόπτωση.


1. Τσάι Από Φασκόμηλο Για Την Τριχόπτωση
Τσάι Από Φασκόμηλο
Χρησιμοποιήστε τσάι φασκόμηλου για να ξεπλύνετε τα μαλλιά σας.

Βήματα
  1. Βράστε 1 φλιτζάνι με νερό και βάλτε μέσα 1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλου.
  2. Αφήστε το να κρυώσει και στραγγίξτε το, αφαιρώντας τα φύλλα.
  3. Λούστε τα μαλλιά σας κανονικά με σαμπουάν και μετά τα ξεπλένετε με χλιαρό νερό. Έπειτα, ρίξτε σιγά σιγά από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες των μαλλιών σας το τσάι φασκόμηλου, για το τελικό ξέβγαλμα.
2. Βάμμα Φασκόμηλου Για Την ΤριχόπτωσηΆλλος ένας απλός τρόπος, είναι να χρησιμοποιήσετε το βάμμα φασκόμηλου για την αντιμετώπιση της απώλειας των μαλλιών σας.

Βήματα
  1. Αφού λούσετε και ξεπλύνετε τα μαλλιά σας πρώτα, έπειτα, ρίξτε μία σταγόνα από βάμμα φασκόμηλου στα σημεία όπου αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την τριχόπτωση.
  2. Κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας, ενώ τα μαλλιά σας είναι ακόμα υγρά.
  3. Τέλος, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό.
Προσοχή! Εάν το βάμμα σας προκαλεί ερεθισμό, σταματήστε αμέσως τη χρήση του.

3. Ελαιόλαδο Και Βάμμα Φασκόμηλου Για Την ΤριχόπτωσηΓια να ετοιμάσετε ένα μείγμα από βάμμα φασκόμηλου και ελαιόλαδο, δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε.

Βήματα
  1. Προσθέστε τρεις ή τέσσερις σταγόνες από βάμμα φασκόμηλου μέσα σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
  2. Ανακατέψτε τα δυο αυτά συστατικά μαζί και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας, από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες των μαλλιών σας.
  3. Αφήστε το για όλο το βράδυ και το πρωί λούστε τα μαλλιά σας κανονικά με σαμπουάν.
4. Έλαιο Χοχόμπα Και Φασκόμηλο Για Την ΤριχόπτωσηΜπορείτε να συνδυάσετε το λάδι χοχόμπα και το φασκόμηλο και να αφήσετε για όλο το βράδυ το μείγμα στα μαλλιά σας.

Βήματα
  1. Βάλτε 1 φλιτζάνι με φύλλα φασκόμηλου μαζί με 2 φλιτζάνια λάδι χοχόμπα μέσα στο μπλέντερ και χτυπήστε τα καλά, μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα.
  2. Βάλτε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο και μετά αφήστε μέσα στο ψυγείο για λίγες ώρες.
  3. Έπειτα, απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αφήστε για όλο το βράδυ.
  4. Το επόμενο πρωί, λούστε τα μαλλιά σας κανονικά με σαμπουάν.
  5. Μια άλλη εναλλακτική λύση, είναι να ανακατέψετε 3 με 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο φασκόμηλου σε ίσες ποσότητες με αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και μέντας. Έπειτα, προσθέστε και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας με αυτό το διάλυμα, δύο φορές την ημέρα.
Αυτοί είναι οι πιο απλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το φασκόμηλο για την τριχόπτωση.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget