Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Φυσικό φαρμακευτικό ρόφημα για υγιή θυρεοειδή

Ο Θυρεοειδής είναι ο πιο σημαντικός αδένας του ανθρώπινου οργανισμού. Οι ορμόνες που παράγει ρυθμίζουν τη διαδικασία παραγωγής πρωτεϊνώ...

Ο Θυρεοειδής είναι ο πιο σημαντικός αδένας του ανθρώπινου οργανισμού. Οι ορμόνες που παράγει ρυθμίζουν τη διαδικασία παραγωγής πρωτεϊνών, το ενεργειακό ισοζύγιο και επίσης εξισορροπεί τη λειτουργία άλλων αδένων του σώματος. Το κλειδί για τη διατήρηση της καλής υγείας περνά και μέσα από τη διατήρηση ενός υγιούς θυρεοειδούς, για να το καταφέρετε αυτό πρέπει να αρχίσετε τις αλλαγές στη διατροφή σας αποκτώντας πιο υγιεινές συνήθειες, ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και φυσικά θα πρέπει να εντάξετε τα υγιεινά ροφήματα μέσα σε αυτό.

Το ρόφημα από cranberry, είναι απαραίτητο στο καθημερινό σας μενού, εκτός από πλούσια γεύση και νοστιμιά θα σας βοηθήσει επίσης στη ρύθμιση και την καλύτερη λειτουργία του θυρεοειδή.

Δοκιμάστε αυτό το φυσικό θεραπευτικό ποτό που θα σας βοηθήσει να έχετε έναν υγιή θυρεοειδή.

Για να φτιάξετε το ρόφημα


Θα χρειαστείτε:

12 ποτήρια νερό (3 λίτρα)
2 φλιτζάνια (περίπου 500 ml) 100% καθαρό φυσικό χυμό από cranberry
1/2 κουταλιά της σούπας λιωμένο τζίντζερ
1/2 κουταλιά τριμμένο μοσχοκάρυδο
2 φλιτζάνια (500 ml) φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
1/2 φλιτζάνι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
1 κουταλιά κανέλα

Διαδικασία:

Βάζουμε το νερό να βράσει, μόλις αρχίζει να κοχλάζει σημαίνει ότι είναι έτοιμο και προσθέτουμε το χυμό από τα cranberry. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και ανακατεύουμε, προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, την κανέλα και το τριμμένο τζίντζερ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

Θα χρειαστεί να συνεχίσετε το ανακάτεμα για διάστημα 25 λεπτών περίπου και πάντα σε μέτρια θερμοκρασία. Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και περιμένουμε να κρυώσει ελαφρώς, μόλις το μείγμα αρχίσει και ψύχεται προσθέτουμε το φρέσκο χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε ξανά.

Το υγιεινό ρόφημα με cranberry είναι έτοιμο για να το πιείτε και να χαρίσετε στον οργανισμό σας περισσότερη υγεία και έναν πιο υγιή θυρεοειδή.


Δεν υπάρχουν σχόλια