Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

Η ενυδάτωση του σώματός μας είναι εξαιρετικά σημαντική για πολλούς λόγους. Το σώμα μας αποτελείται από περίπου 60% νερό και, καθώς κάθε...

Η ενυδάτωση του σώματός μας είναι εξαιρετικά σημαντική για πολλούς λόγους. Το σώμα μας αποτελείται από περίπου 60% νερό και, καθώς κάθε λεπτό βγαίνουν υγρά από τον οργανισμό μας με την αναπνοή, τα ούρα και την εξάτμιση του δέρματος, οι απώλειες αυτές πρέπει να αντικαθιστώνται καθημερινά για την καλή μας υγεία.

Τα πλεονεκτήματα να πίνετε νερό το πρωί:
Πίνοντας νερό με άδειο στομάχι καθαρίζει το παχύ έντερο, πράγμα το οποίο το καθιστά ευκολότερο στη συνέχεια να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά.
Δημιουργεί την παραγωγή νέων κυττάρων του αίματος και των μυών.
Είναι απαραίτητο για την απώλεια βάρους. Το να πίνετε κρύο νερό ως πρώτο πράγμα το πρωί μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό σας.
Υγιής επιδερμίδα. Το νερό βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το αίμα, κάνοντας το δέρμα σας να λάμπει και να φαίνεται καθαρό και λείο.
Εξισορροπεί το λεμφικό σας σύστημα. Οι συγκεκριμένοι αδένες σας βοηθούν να εκτελέσετε τις καθημερινές σας λειτουργίες, να ισορροπήσετε τα υγρά του σώματός σας, και να καταπολεμήσετε τις λοιμώξεις.
Μέθοδος Θεραπείας με Νερό
Υπάρχει μια νέα τάση τον τελευταίο καιρό που προέρχεται από την Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες πίνουν ζεστό τσάι με τα γεύματά τους και χρησιμοποιούν μια μέθοδο θεραπείας, η οποία δεν έχει παρενέργειες και συνίσταται στο να πίνουν νερό συγκεκριμένες φορές και σε συγκεκριμένες ποσότητες κατά τη διάρκεια της μέρας, ξεκινώντας από το πρωί. Κατά την έναρξη της θεραπείας, η συχνή ούρηση είναι φυσιολογική. Η θεραπεία έχει αποδειχθεί επιτυχημένη από μια ιαπωνική ιατρική κοινωνία και, μάλιστα, αποτελεί 100% θεραπεία για πάρα πολλές ασθένειες, όπως είναι:
Πονοκέφαλος, σωματικός πόνος, καρδιακό σύστημα, αρθρίτιδα, ταχυπαλμία, επιληψία, υπέρβαρα άτομα, βρογχίτιδα, άσμα, φυματίωση, μηνιγγίτιδα, παθήσεις νεφρών και ούρων, εμετός, γαστρίτιδα, διάρροια, αιμορροΐδες, διαβήτης, δυσκοιλιότητα, όλες οι ασθένειες των ματιών και της μήτρας, καρκίνος και διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, καθώς και ασθένειες των αυτιών, της μύτης και του λαιμού.
Το να πίνετε κρύο νερό:
Οι παρενέργειες του να πίνετε κρύο νερό με ένα γεύμα: όλα τα έλαια των τροφίμων που καταναλώνετε θα στερεοποιηθούν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα επιβραδύνει μόνο τη διαδικασία της πέψης, αλλά παράλληλα θα αντιδράσει με το οξύ που διασπά το έντερο, και θα απορροφήσει την τροφή πιο γρήγορα, μετατρέποντάς την σε λίπος. Η καλύτερη λύση είναι να πίνετε ζεστή σούπα ή ζεστό νερό μετά από ένα γεύμα.
Μέθοδο θεραπείας:
Το πρωί, πριν από το βούρτσισμα των δοντιών, πιείτε 4 ποτήρια των 160ml νερό.
Βουρτσίστε και καθαρίστε το στόμα σας, αλλά μην φάτε ή πιείτε τίποτα για 45 λεπτά.
Μετά από 45 λεπτά μπορείτε να φάτε και να πιείτε κανονικά.
Εντός 15 λεπτών μετά το γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό), μπορείτε να καταναλώσετε ότι επιδόρπιο ή ποτό θέλετε και μετά για 2 ώρες μην φάτε ή πιείτε τίποτα.
Για τους ηλικιωμένους και τους αρρώστους που ακολουθούν τη θεραπεία: πιείτε λίγο νερό και σταδιακά αυξήστε το στα 4 ποτήρια τη μέρα.
Η παραπάνω μέθοδος θεραπείας θα θεραπεύσει παθήσεις αρρώστιας επίσης.
Η παρακάτω λίστα δίνει τον αριθμό των ημερών που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε συγκεκριμένες ασθένειες:
Υψηλή πίεση του αίματος (30 ημέρες)
Γαστρικό (10 ημέρες)
Σακχαρώδη διαβήτη (30 ημέρες)
Δυσκοιλιότητα (10 ημέρες)
Φυματίωση (90 ημέρες)




Πηγές: positivemed.com/2013/07/19/benefits-of-drinking-water-on-an-empty-stomach

Read more at http://ethernews.com/
https://www.bioathens.com/ta-simantika-ofeli-na-pinete-nero-me-adio-stomachi/

Δεν υπάρχουν σχόλια