Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Φυσικά Φάρμακα που καταπολεμούν τον Καρκίνο !!!

Υπάρχουν πολλά φυσικά φάρμακα που μπορούν να σας βοηθήσουν να παλέψετε αυτήν τη θανατηφόρα ασθένεια και να αποφύγετε τις χημειοθεραπείες...

Υπάρχουν πολλά φυσικά φάρμακα που μπορούν να σας βοηθήσουν να παλέψετε αυτήν τη θανατηφόρα ασθένεια και να αποφύγετε τις χημειοθεραπείες.


Κάθε κομμάτι τροφής που καταναλώνουμε μέσα στη μέρα, έχει είτε ένα ευεργετικό, είτε ένα επιζήμιο αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα έπρεπε να διαχωρίσετε τις όξινες τροφές από τις αλκαλικές τροφές και οι διαφορές τους έχουν επίδραση στο σώμα.

Η κατανάλωση όξινων τροφών δημιουργεί όξινο περιβάλλον που ευνοεί την ανάπτυξη μερικών ασθενειών ανάμεσα στις οποίες και τον καρκίνο.

Ο καρκίνος αναπτύσσεται μόνο σε όξινο περιβάλλον και οι αλκαλικές τροφές συμβάλλουν στη βελτίωση ολόκληρης της υγείας και στην ισορροπία του ΡΗ.
Επομένως, είναι προφανές ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατέψετε τον εαυτό σας από από τον καρκίνο είναι με αλκαλικές και υγιεινές δίαιτες. Όχι μόνο οι τροφές αυτές εμποδίζουν την ανάπτυξη του καρκίνου αλλά θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε τον καρκίνο και σε προχωρημένη φάση.
Καταναλώνοντας τοξικές τροφές αυξάνετε τον κίνδυνο του καρκίνου και διαταράσσετε την ισορροπία στο σώμα σας πράγμα που οδηγεί στην ανάπτυξη πολυάριθμων ασθενειών. Ενώ οι όξινες τροφές οδηγούν στην ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων, δεν μπορούν τα τελευταία να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον.
Σ’αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε ένα χυμό που φτιάχνεται από φυλλώδη λαχανικά και θα σας βοηθήσει να υπερνικήσετε τα καρκινικά κύτταρα γρηγορότερα από κάθε άλλο φάρμακο...

Θα έπρεπε επίσης να έχετε υπόψιν σας ότι τροφές υψηλές σε περιεκτικότητα ζάχαρης είναι ο κύριος ένοχος για την ανάπτυξη καρκίνου γιατί τρέφει τα καρκινικά κύτταρα.
Αποφύγετε, λοιπόν, τροφές ζαχαρώδεις και καταναλώστε τροφές υγιεινές για την υγεία σας γενικά. Σας συνιστούμε να συμπεριλάβετε στη δίαιτά σας περισσότερα λαχανικά, φρούτα και δημητριακά και ταυτόχρονα να αποφύγετε την κατανάλωση κρέατος και προ’ι’όντωνκρέατος βιομηχανικά επεξεργασμένου.

Πιείτε το χυμό που σας παρουσιάζουμε στο ακόλουθο κείμενο τουλάχιστον μία φορά τη μέρα τακτικά και θα εμποδίσετε τον καρκίνο. Ο καλύτερος τρόπος να τον καταναλώσετε για πρόληψη είναι το πρωί με άδειο στομάχι. Σε περίπτωση που σας έχει γίνει ήδη διάγνωση καρκίνου στον οργανισμό σας, πίνετε το χυμό 3 φορές τη μέρα, πριν από κάθε γεύμα.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:


Μισή κούπα νερό, μια χούφτα σπανάκι, 1 λεμόνι, 3 φύλλα λάχανου κέιλ.

Οδηγίες προετομασίας:
H μέθοδος παρασκευής είναι κάτι παραπάνω από απλή, αφού απλώς βάζετε όλα τα παραπάνω συστατικά στο μπλέντερ και τα ανακατεύετε για κάμποση ώρα.Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, θα έχετε έτοιμο το χυμό. Πιείτε το αμέσως μόλις το φτιάξετε γιατί μόνο έτσι θα είναι αποτελεσματικό.

Το λάχανο Κέιλ είναι μεταξύ των πιο θρεπτικών τροφών στον πλανήτη

Πριν φτάσουμε σε όλα τα οφέλη, εν συντομία να πούμε ότι το Κέιλ είναι ένα δημοφιλές λαχανικό, μέλος της οικογένειας του λάχανου. Σχετίζεται με τα σταυρανθή λαχανικά όπως το λάχανο, το μπρόκολο, το κουνουπίδι και τα λαχανάκια Βρυξελλών. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι Κέιλ. Τα φύλλα μπορεί να είναι πράσινα ή μωβ και έχουν λεία ή σγουρή επιφάνεια. Ο πιο κοινός τύπος Κέιλ ονομάζεται σγουρό λάχανο ή Σκωτσέζικο λάχανο, το οποίο έχει πράσινα και σγουρά φύλλα και ένα σκληρό, ινώδες στέλεχος.

Ένα μόνο φλιτζάνι ωμό Κέιλ (περίπου 67 γραμμάρια) περιέχει:


Βιταμίνη Α: 206% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης (από το β-καροτένιο)
Βιταμίνη Κ: 684% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Βιταμίνη C: 134% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Βιταμίνη Β6: 9% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Μαγγάνιο: 26% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Ασβέστιο: 9% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Χαλκός: 10% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Κάλιο: 9% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Μαγνήσιο: 6% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Επίσης περιέχει 3% ή περισσότερο (της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης) βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη Β3 (νιασίνη), σίδηρο και φώσφορο.

Το Λεμόνι – Μαχητής του καρκίνου.

Μελέτες έχουν δείξει πως το λεμόνι περιέχει πηκτίνη εσπεριδοειδών και λιμονοειδή τα οποία εμποδίζουν την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων. Εμποδίζει επίσης την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων αλλά και το θάνατο των «καλών» κυττάρων.

Σπανάκι – Αντικαρκινική προστασία


Oι επιστήμονες μελετούν εκτενώς τις αντικαρκινικές ιδιότητες του σπανακιού, κυρίως λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε φλαβονοειδή και πολυφαινόλες (αντιοξειδωτικές ουσίες).


Δεν υπάρχουν σχόλια