Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Σπιτική πίτα κολομπαρίνα

Υλικά
1200γρ κολοκυθάκια
1 φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι σπορέλαιο
5 αυγά
Λίγο αλάτι
60γρ κορν-φλάουερ
2 χούφτες αλεύρι καλαμποκιού
1 χούφτα νερό
Λίγη μαργαρίνη

Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, τα αλατίζουμε και ανακατεύουμε καλά. Κάθε 10 λεπτά στίβουμε με τα χέρια μας τα κολοκύθια για να αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους έτσι ώστε μετά από 1 ώρα να έχουμε τα κολοκύθια μας όσο γίνεται χωρίς υγρά. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα κολοκύθια, το γάλα, τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, τα αυγά και το κορν-φλάουερ. Βουτυρώνουμε ένα ταψί με τη μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με τη μία χούφτα αλεύρι. Προσθέτουμε το μίγμα μας και από πάνω πασπαλίζουμε με τη δεύτερη χούφτα αλεύρι. Στο τέλος πασπαλίζουμε με μια χούφτα νερό την επιφάνεια. Ψήνουμε για 1 ώρα και 15-20 λεπτά στους 220 βαθμούς σε αντιστάσεις.



neadiatrofis.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget