Bioolymbus

Bioolymbus

Ζεόλιθος: Ένα Φυσικό Συμπλήρωμα, για Αποτοξίνωση, Αδυνάτισμα, Ευεξία, Καλή Υγεία

Σίγουρα πολλοί θα αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι ο ζεόλιθος.
Πρόκειται λοιπόν για ένα φυσικό πορώδες υλικό με τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας βλαβερά μέταλλα και οργανικές ενώσεις.

Το όνομά του το πήρε από τα αρχαία Ελληνικά, Ζέω = βράζω και Λίθος = πέτρα. Η χρήση του μάλιστα είναι διαδεδομένη σε όλη την Ασία καθώς χρησιμοποιείται 800 χρόνια τώρα στην παραδοσιακή ιατρική για την συνολική υγεία και ευεξία.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως ο Ζεόλιθος:

1. Εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες και δίνει σημαντική βοήθεια σε προβληματικά κύτταρα.
2. Βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως του μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα.
Δείτε και Βαρέα Μέταλλα – Τοξικότητα και οι Διαταραχές Υγείας που Προκαλούν
Αποτοξίνωση από βαρέα μέταλλα, τοξίνες και chemtrails

Επίσης, βοηθά στο να αποβάλλονται από τον οργανισμό τα ραδιενεργά μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα, ουσίες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση πολλών προβλημάτων υγείας.
Δείτε Οι 5 πιο επικίνδυνες τοξίνες που καταστρέφουν την υγεία μας
και Τι είναι οι τοξίνες και γιατί οφείλουμε να τις αποβάλλουμε;

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περί τις 100.000 χημικές ουσίες γύρω μας (από τα φυτοφάρμακα στα τρόφιμα, το νερό που πίνουμε, τα αέρα που αναπνέουμε κ.ά.)
Δείτε Νερό – Δηλητήριο σε όλη την Ελλάδα.
και Τοξικό ζιζανιοκτόνο. Είμαστε εκτεθειμένοι χωρίς να το ξέρουμε

3. Παγιδεύει τα αλλεργιογόνα από την κυκλοφορία του αίματος και την πεπτική οδό προτού να μπορέσει το σώμα να αντιδράσει μειώνοντας κατά συνέπεια τα συμπτώματα από τις περιβαλλοντικές αλλεργίες.
Δείτε και Αλλεργία: Τι είναι, πως εκδηλώνεται, συμπτώματα και πως αντιμετωπίζεται

4. Αποτοξινώνει το σώμα και βελτιώνει την λειτουργία του ήπατος
5. Αποτελεί ένα ισχυρό αντιιικό φυσικό προϊόν. Ανακουφίζει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την σκλήρυνση κατά πλάκας, την ηπατίτιδα C, καθώς και το κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη. 
6. Δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (7,35-7,45) βοηθά, δηλαδή, στην αλκαλοποίηση του pH, η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό.
Δείτε και 17 Σημάδια ότι το Σώμα σας είναι Όξινο: Τρόποι Αλκαλοποιήσης

7. Φαίνεται να έχει θετική συνδρομή στην γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.
Λειτουργεί ως ρυθμιστικός παράγοντας για τη μείωση της οξύτητας του στομαχικού περιεχομένου.

8. Επιταχύνει την επούλωση των τραυμάτων.
9. Αυξάνει τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στο σώμα.
10. Σταθεροποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα.
11. Μειώνει τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας/ακτινοβολίας.
Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορούμε να το παίρνουμε με άδειο στομάχι.
Οι δίαιτες που οδηγούν σε γρήγορο αδυνάτισμα προκαλούν μια κατάσταση στον οργανισμό που ονομάζεται τοξίνωση, οι διοξίνες, είναι αποθηκευμένες στο λίπος του οργανισμού και απελευθερώνονται και αποβάλλονται αργά, αλλά σταθερά. Αν κάποιος χάσει μεγάλη ποσότητα λίπους απότομα τότε τεράστιες ποσότητες λιπόφιλων τοξινών απελευθερώνονται στον οργανισμό με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.
Δείτε και Τι Είναι, Που Βρίσκονται και Πόσο Επικίνδυνες είναι οι Διοξίνες
Γι` αυτό και το αδυνάτισμα χρειάζεται ΘΕΡΑΠΕΊΑ και όχι δίαιτες: Φυσικοπαθητική: Μεταβολισμός και Αντιμετώπιση αυξημένου βάρους

Επομένως πριν κάποιος ξεκινήσει την προσπάθειά του για απώλεια βάρους ας φροντίσει να προμηθευτεί από το φαρμακείο ένα κουτάκι με ζεόλιθο ώστε να αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό, και να αδυνατίσει με ασφάλεια.
Σκεφτείτε το και σαν αποτοξινωτικό μετά από την πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπαρά γεύματα των γιορτών.

Ο ζεόλιθος επίσης, αναστέλλει την ανάπτυξη των pseu-domonas aeruginosa και Escherichia coli, – στελέχη βακτηρίων.

Αυτή η επίδραση αναστολής της ανάπτυξης δρα επίσης επί των Staphylococcus aureus βακτηριδίων και των Candida albicans και επί των στελεχών Aspergillus brasil-iensis, εφόσον χρησιμοποιείται για την κατάλληλη χρονική περίοδο. Αυτή η εξαιρετική του ιδιότητα είναι αποτέλεσμα της ικανότητάς του για επιλεκτική ανταλλαγή ιόντων και απορρόφηση. 
Τα στελέχη στον οργανισμό μειώνονται, ιδίως στο ήπαρ τα νεφρά και τα έντερα, καθώς πολλές επιβλαβείς ουσίες απορροφώνται και αποβάλλονται μέσω του πεπτικού σωλήνα και έτσι δεν φθάνουν στην κυκλοφορία του αίματος.
Επιπλέον τον ζεόλιθο μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στις γεωργικές καλλιέργειες ως φυσικό λίπασμα, καθώς είναι πλούσιο σε ιχνο- και μακρο- στοιχεία.
Επίσης και στις κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες ως συμπλήρωμα διατροφής, επειδή δεσμεύει την παραγωγή ανεπιθύμητης δύσοσμης και ανθυγιεινής αμμωνίας.
Η κοπριά που παράγεται μ’ αυτόν τον τρόπο θεωρείται ιδανικό λίπασμα για τις βιολογικές κυρίως καλλιέργειες.
Σύμμαχος σε αυτές τις τελευταίες δράσεις του και ο Νίκος Λυγερός ενάντια στην κυάνωση, υπέρ του Ζεόλιθου (Βίντεο)!

Βασικά είναι εντυπωσιακό το εύρος των χρήσεων του ζεόλιθου, νομίζω παλαιότερα είχα πετύχει κάποιες ιστοσελίδες όπου έλεγαν πως στην Κίνα ή μήπως στην Ιαπωνία; δε θυμάμαι ακριβώς, αντιμετώπιζαν το ζεόλιθο ως χρυσάφι. 

«Τροφή»: Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης.
Επωφεληθείτε τώρα κι εσείς από τις ευεργετικές ιδιότητες του φυσικού ζεόλιθου.

 http://www.proionta-tis-fisis.com/zeolithos-ena-fysiko-sympliroma-gia-apotoxinosi-adynatisma-evexia-kali-ygeia/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια