Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE
(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Καρδιαγγειακό: Πως να διατηρήσετε την ελαστικότητα των αγγείων σας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι οι οποίοι οφείλονται στο σύγχρονο τρόπο ζωής, που επιβαρύνουν το κυκλοφορικό σύστημα και κυρίως την υγεία των  αγγ...

Υπάρχουν πολλοί λόγοι οι οποίοι οφείλονται στο σύγχρονο τρόπο ζωής, που επιβαρύνουν το κυκλοφορικό σύστημα και κυρίως την υγεία των 
αγγείων.
Τα υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, το κάπνισμα και η αύξηση της αρτηριακής πίεσης, προκαλούν κάποιας μορφής «τραυματισμό» στο ενδοθήλιο. Αυτός ο τραυματισμός δίνει την ευχέρεια στη χοληστερόλη να «τρυπώσει» κάτω από το ενδοθήλιο και να δημιουργήσει τα πρώτα εμφανή σημάδια της αρτηριοσκλήρυνσης.
Στην συνέχεια και με την πάροδο των ετών αυξάνεται η συγκέντρωση των λιποειδών.

Στα σημεία αυτά μαζεύονται και άλλα κύτταρα, υπάρχει και εναπόθεση ασβεστίου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της αθηρωματικής πλάκας, η οποία προκαλεί στένωση στην αρτηρία. Είναι φανερό ότι μία τέτοια στένωση εμποδίζει την αρτηρία από το να τροφοδοτεί με αίμα τα διάφορα όργανα όπως την καρδιά, τον εγκέφαλο, τα πόδια κ.λπ.
Μπορείτε να δείτε και Αθηρωματική πλάκα: Πώς δημιουργείται;

Ο RusselRoss, καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, ήδη το 1973 είπε ότι η αρτηριοσκλήρυνση ξεκινά από μικροτραυματισμό του ενδοθηλίου που καλύπτει εσωτερικά την αρτηρία. Συγκεκριμένα είπε ότι «η αρτηριοσκλήρυνση είναι ξεκάθαρα μια φλεγμονώδης ασθένεια». Ο σχηματισμός της αθηρωματικής πλάκας είναι μια προσπάθεια του σώματος να αντιμετωπίσει την φλεγμονή.
Χρόνιες Φλεγμονές: Καταστρέφουν την υγεία, Σχετίζονται με όλες τις ασθένειες

Φυσικές ουσίες που μπορούν να εμποδίσουν τις αλλοιώσεις των αγγείων ή να βελτιώσουν την ελαστικότητα και την λειτουργία τους είναι:

Ασταξανθίνη:

Η Ασταξανθίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με δράση τόσο σε λιπώδες όσο και σε υδατώδες περιβάλλον. Η αντιοξειδωτική της δράση είναι
500 φορές πιο ισχυρή από εκείνη της βιταμίνης Ε,
550 φορές πιο ισχυρή από του πράσινου τσαγιού,
800 φορές από τη δράση του Q10 και
6.000 φορές ισχυρότερη από της βιταμίνης C.

Λόγω της δράσης της κατά των ελευθέρων ριζών, προστατεύει τα λιπίδια από την υπεροξείδωση και μειώνει την οξειδωτική βλάβη της LDL (ως εκ τούτου μειώνει τον σχηματισμό αρτηριακής πλάκας) των κυττάρων. Επίσης μπορεί να είναι ευεργετική για την καρδιαγγειακή υγεία μειώνοντας τη φλεγμονή και μειώνει την αρτηριακή πίεση, διότι επιδρά στο μονοξείδιο του αζώτου και δρα ως μυοχαλαρωτικός παράγοντας.
Το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό παγκοσμίως: Καθαρίζει το σώμα σε λίγες μόνο ώρες, Βελτιώνει την υγεία σε όλα τα επίπεδα
Κερσετίνη:

Η Κερσετίνη είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και ένα από τα καλύτερα αντιισταμινικά. Επίσης είναι αντιφλεγμονώδης και έχει ευεργετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα, εμποδίζοντας τον σχηματισμό θρόμβων, την οξείδωση των LDL και την αρτηριοσκλήρυνση.
Κερκετίνη: Ένα πολύτιμο αντιφλεγμονώδες & αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές

Ρεσβερατρόλη:

Η Ρεσβερατρόλη επιβραδύνει το γήρας, τόσο σε γονιδιακό όσο και σε μεταβολικό επίπεδο. Ειδικότερα χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, η Ρεσβερατρόλη μειώνει τις φλεγμονές και τις ερυθρότητες, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία των ιστών, διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και βελτιώνει την ποιότητα του αγγειακού τοιχώματος.
Οι ευεργετικές ιδιότητες της ρεσβερατρόλης στον οργανισμό
Βιταμίνη D:

ο σημαντικότερος ρόλος της είναι η διατήρηση των επιπέδων Ασβεστίου. Όταν είναι απαραίτητο, η βιταμίνη D μεταφέρει το Ασβέστιο από τα οστά στο κυκλοφορικό σύστημα και παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού και τον σχηματισμό των αιμαγγείων, καθώς επίσης και τη διαίρεση των κυττάρων.
Βιταμίνη D, ο Σημαντικότερος Παράγοντας για την Υγεία Μας
L-Carnitin:

Η L-Carnitin έχει την εξαιρετική ικανότητα να βοηθάει στην παραγωγή ενέργειας στον καρδιακό μυ, στο ενδοθήλιο και στους περιφερικούς μυς. Έτσι μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη βελτίωση της λειτουργίας του καρδιακού μυός, του ενδοθηλίου των αρτηριών και των περιφερικών μυών.
Μαγνήσιο:

Το Μαγνήσιο μαζί με το Ασβέστιο είναι σπουδαίο για τη μετάδοση πληροφοριών από τα νεύρα στους μύες, ενώ δραστηριοποιεί πάνω από 300 ένζυμα που παίζουν σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό. Το Μαγνήσιο εμποδίζει την πήξη του αίματος και για αυτό χρησιμοποιείται σαν προστασία για τη θρόμβωση και το έμφραγμα. Είναι αναγκαίο για την έκκριση αδρεναλίνης, βοηθά στην απορρόφηση 10% λιγότερου οξυγόνου που σημαίνει ότι η καρδιά κουράζεται λιγότερο.
Μαγνήσιο, πιο απαραίτητο απ’ όσο φαντάζεστε
Βιταμίνη C:

Μεταξύ των άλλων έχει θετική δράση στο καρδιακό και κυκλοφορικό σύστημα. Έχει δράση κυρίως στο μεταβολισμό των λιπιδίων, στον τόνο των αγγείων, στην πίεση καθώς και στα αιμοφόρα αγγεία του συνδετικού ιστού. Η βιταμίνη C ως αντιοξειδωτικό μειώνει την υπεροξείδωση των λιπαρών οξέων που προέρχονται από ελεύθερες ρίζες, την LDL χοληστερίνη και έτσι μειώνει τη δημιουργία πλακών στα αιμοφόρα αγγεία.
Ποιες ασθένειες αντιμετωπίζονται με την βιταμίνη C
Βιταμίνη Ε:

Η βιταμίνη Ε προστατεύει τα τοιχώματα των αρτηριών από σκλήρυνση και αθηρωματώδεις πλάκες. Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και προστατεύει την χοληστερόλη από την οξείδωση. Έτσι δεν δημιουργούνται ξανθωματικές βλάβες οι οποίες διαβρώνουν τα κύτταρα.
Βιταμίνη Ε: Οφέλη, Πηγές, Επιπτώσεις της έλλειψής της

Ένας συνδυασμός όπως ο παραπάνω αποτελούμενος από φυσικές ουσίες από ασφαλείς και καθαρές πηγές πρώτων υλών, μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά την σκλήρυνση των αγγείων και τη δημιουργία αθηρωματικών πλακών στα αγγεία και στην καρδιά και να βελτιώσει την ποιότητα και την ελαστικότητά τους σε ήδη υπάρχουσες αρτηριοσκληρυντικές βλάβες. Επίσης μπορεί να παίξει προστατευτικό ρόλο στα κύτταρα του καρδιαγγειακού συστήματος από το οξειδωτικό στρες.

«Τροφή»: Ας εξηγήσουμε με απλά λόγια τι σημαίνει αρτηριοσκλήρωση, για να καταλάβετε πόσα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στην υγιεία μας.
Σκεφτείτε τις αρτηρίες μας και φανταστείτε τες σαν το λάστιχο που ποτίζουμε.

Σκεφτείτε τώρα πως είναι αυτό το λάστιχο όταν το αγοράσατε αρχικά: Ευλύγιστο και μπορείτε άνετα να κάνετε τις δουλειές σας με αυτό. Σκεφτείτε τώρα το ίδιο λάστιχο, όταν παλιώσει και όταν έχει παγωνιά.. Θυμηθείτε πόσο δύσκαμπτο είναι και πόσο πολύ σας δυσκολεύει να κάνετε την δουλειά σας!!

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τις αρτηρίες σας: Το φυσιολογικό και σωστό για την καλή λειτουργία του οργανισμού σας, είναι να είναι ευλύγιστες και ελαστικές θα έλεγα, στην όποια πίεση του αίματος! Ο τρόπος ζωής μας όμως τις κάνει σκληρές και δύσκαμπτες με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η δουλειά τους και να ανοίγει έτσι ο δρόμος για πιθανό καρδιακό ή εγκεφαλικό επεισόδιο!

Για αυτό, λοιπόν, έχω να προτείνω σε όλους τους φίλους του σάιτ και όλους τους γιατρούς και θεραπευτές να γνωρίσουν την ΦΥΣΙΚΗ και απόλυτη λύση για τον καθαρισμό των αρτηριών και της αθηρωματικής πλάκας και την πρόληψη ενάντια στην αρτηριοσκλήρωση, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες παρά μόνον οφέλη:
Μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η οποία αποτελείται από

– Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια),
– τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και
– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)
σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.

Το συγκεκριμένο καθαρίζει τις αρτηρίες, ώστε να αποφύγουμε τον σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας, ενώ εάν συνδυαστεί και με την λήψη φυκιών A.F.A, τα οποία επιδρούν πολύ σημαντικά και θετικά στην ελαστικότητα των αρτηριών, ως συμπλήρωμα διατροφής, θα διασφαλίσουμε την πολύ καλή υγεία των αρτηριών-αγγείων και του κυκλοφορικού και κατά συνέπεια την απομάκρυνση του κινδύνου, καρδιακών και εγκεφαλικών επεισοδίων!holisticlife.gr
http://www.proionta-tis-fisis.com/kardiaggeiako-pos-na-diatirisete-tin-elastikotita-ton-aggeion-sas/

Δεν υπάρχουν σχόλια