Αυξήστε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα – Φυσική θεραπεία - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αυξήστε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα – Φυσική θεραπεία

Σε περίπτωση που έχετε χαμηλά ποσοστά σιδήρου στον οργανισμό σας και θέλετε να τα αυξήσετε, τότε σίγουρα διαβάζετε το σωστό άρθρο. Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε μια αποτελεσματική και αρκετά γευστική και νόστιμη συνταγή που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Συστατικά που απαιτούνται:
  • 1 κιλό λεμόνια
  • 1 κιλό καρότα
  • 1 κιλό παντζάρια
  • 2 λίτρα νερό
Διαδικασία:
Για αρχή πάρτε το χυμό και τη φλούδα από τα λεμόνια τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια, βάλτε τα καρότα και τα παντζάρια στον αποχυμωτή ή στο μπλέντερ ώστε να σας δώσουν ολόκληρο το χυμό και στη συνέχεια ανακατέψτε τα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το χυμό λεμονιού. Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα βάζο και αφήστε το σε μια άκρη για 4 – 5 ώρες. Αμέσως μετά σουρώστε το μείγμα και κρατήστε μόνο το χυμό τους, τη σάρκα από τα καρότα και τα παντζάρια μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο ψυγεία και να χρησιμοποιήσετε για τις σαλάτες σας, προσθέστε το χυμό λεμονιού μαζί με 2 λίτρα νερό και τέλος ανακατέψτε πολύ καλά να αναμιχθούν οι χυμοί μεταξύ τους.
Μεταφέρετε το μείγμα που μόλις φτιάξατε, σε γυάλινα βάζα ή μπουκάλια και διατηρήστε στο ψυγείο.Οδηγίες κατανάλωσης:
Πίνετε ένα ποτήρι σε καθημερινή βάση από το χυμό που μόλις φτιάξαμε, αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήστε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου