Σε περίπτωση που έχετε χαμηλά ποσοστά σιδήρου στον οργανισμό σας και θέλετε να τα αυξήσετε, τότε σίγουρα διαβάζετε το σωστό άρθρο. Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε μια αποτελεσματική και αρκετά γευστική και νόστιμη συνταγή που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Συστατικά που απαιτούνται:
  • 1 κιλό λεμόνια
  • 1 κιλό καρότα
  • 1 κιλό παντζάρια
  • 2 λίτρα νερό
Διαδικασία:
Για αρχή πάρτε το χυμό και τη φλούδα από τα λεμόνια τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια, βάλτε τα καρότα και τα παντζάρια στον αποχυμωτή ή στο μπλέντερ ώστε να σας δώσουν ολόκληρο το χυμό και στη συνέχεια ανακατέψτε τα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το χυμό λεμονιού. Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα βάζο και αφήστε το σε μια άκρη για 4 – 5 ώρες. Αμέσως μετά σουρώστε το μείγμα και κρατήστε μόνο το χυμό τους, τη σάρκα από τα καρότα και τα παντζάρια μπορείτε να την αποθηκεύσετε στο ψυγεία και να χρησιμοποιήσετε για τις σαλάτες σας, προσθέστε το χυμό λεμονιού μαζί με 2 λίτρα νερό και τέλος ανακατέψτε πολύ καλά να αναμιχθούν οι χυμοί μεταξύ τους.
Μεταφέρετε το μείγμα που μόλις φτιάξατε, σε γυάλινα βάζα ή μπουκάλια και διατηρήστε στο ψυγείο.Οδηγίες κατανάλωσης:
Πίνετε ένα ποτήρι σε καθημερινή βάση από το χυμό που μόλις φτιάξαμε, αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήστε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.
Μοιραστείτε το:

Bio Olympus

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Σχολιάστε :

0 σχόλια , γίνετε οί πρώτοι πού θα σχολιάσετε.