Κανελόνια με ντομάτα, φέτα και γιαούρτι - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Breaking



Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Κανελόνια με ντομάτα, φέτα και γιαούρτι

Υλικά
  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 500γρ φέτα
  • 3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε κυβάκια
  • 1 ½ κεσεδάκι γιαούρτι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια τυρί τριμμένο τύπου γκούντα
  • 2 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
  • 1 αυγό




Εκτέλεση
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε ένα κανελόνι και το γεμίζουμε με το μίγμα της φέτας. 


Το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κανελόνια, μέχρι να τελειώσει η γέμιση.

 Χτυπάμε το αυγό μαζί με το γάλα και περιχύνουμε το ταψί με τα κανελόνια. 

Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.



 neadiatrofis.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad