Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.

Κανελόνια με ντομάτα, φέτα και γιαούρτι

Υλικά
  • 1 πακέτο κανελόνια
  • 500γρ φέτα
  • 3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε κυβάκια
  • 1 ½ κεσεδάκι γιαούρτι
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια τυρί τριμμένο τύπου γκούντα
  • 2 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών
  • 1 αυγό




Εκτέλεση
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα και προσθέτουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε ένα κανελόνι και το γεμίζουμε με το μίγμα της φέτας. 


Το τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κανελόνια, μέχρι να τελειώσει η γέμιση.

 Χτυπάμε το αυγό μαζί με το γάλα και περιχύνουμε το ταψί με τα κανελόνια. 

Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.



 neadiatrofis.gr



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από konradlew. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget