Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, τις ελιές και τα φινόκιο.
- 4 φιλέτα μπακαλιάρου των 150 γρ
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο τριμμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο
- Ζεστ από 1 πορτοκάλι
- 4 φινόκιο κομμένο στα τέσσερα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 60 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσι
- 3 κ.σ κεφαλοτύρι τριμμένο
- 3 κ.σ. φρυγανιά
- 1 κ.σ. καφέ espresso
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, τις ελιές και τα φινόκιο.
Αλατίζουμε και σκεπάζουμε, αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νερό. Αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτά.
Ετοιμάζουμε τα υλικά για το πανάρισμα σε ένα μπολ δηλαδή το τυρί, τη φρυγανιά, τον καφέ και το ζεστ από το πορτοκάλι και τα ανακατεύουμε.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Τα πανάρουμε και τα απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμα γαρνίρουμε με τα φινόκιο και το μαϊντανό τριμμένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου