Υλικά : 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών) 150 γρ. λάδι χυμός ενός λεμονιού 1 κουταλιά του γλυκού μο...
Υλικά :
Εκτέλεση
πηγη tilegrafima.gr
- 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
- 150 γρ. λάδι
- χυμός ενός λεμονιού
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- κύμινο
- ρίγανη
Εκτέλεση
- Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του.
- Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο.
- Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας.
- Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε.
- Είναι έτοιμο.
πηγη tilegrafima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια