Γαλέος σαγανάκι συνταγή από το Αγιο Ορος... - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Breaking


Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Γαλέος σαγανάκι συνταγή από το Αγιο Ορος...

Υλικά :

  1. 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών)
  2. 150 γρ. λάδι
  3. χυμός ενός λεμονιού
  4. 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. κύμινο
  8. ρίγανη


Εκτέλεση


  1. Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. 
  2. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο.
  3. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. 
  4. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. 
  5. Είναι έτοιμο.




πηγη tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad


Σελίδες