BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

6 τρόποι με φυσική πρόληψη για να απαλλαγούμε από τους ψύλλους στα σκυλιά μας...

Ένα περιλαίμιο ψύλλων είναι ένας πολύ καλός τρόπος

Θα χρειαστείτε

-3-5 Σταγόνες έλαιο κέδρου ή λάδι λεβάντας
– 1-3 κουταλιές της σούπας νερό
-ένα κολάρο του σκύλου σας πάνινο κατά προτίμηση η και κάποιο πανί
-σταγονόμετρο (προαιρετικό)


Οδηγίες


Αραιώστε 2-3 σταγόνες έλαιο σε 1-3 κουταλιές της σούπας νερό. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αδιάλυτο το έλαιο Στη συνέχεια, επιλέξτε ενα κολάρο πάνινο , χύστε το μείγμα γύρω στις 10 σταγόνες,στο πανί ανάλογα το μέγεθος του λαιμού, τρίψτε τις πλευρές του υφάσματος μαζί, και στη συνέχεια δέστε το γύρω από τον λαιμό του σκύλου σας σε ένα κομψό τρόπο. Εφαρμόστε ξανά μείγμα ελαίου με το κολάρο μία φορά την εβδομάδα. Σε συνδυασμό με αυτό, 1 ή 2 σταγόνες ελαίου αραιώνεται με τουλάχιστον 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο μπορεί να τοποθετηθεί στη βάση της ουράς του σκύλου σας.

2. Για το τρίχωμα

Θα χρειαστείτε


-1 Κουταλάκι του γλυκού άσπρο αποσταγμένο ξίδι ή ξύδι μήλου

Οδηγίες

Για κάθε 5 κιλα σκυλί προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού άσπρο αποσταγμένο ξίδι ή ξύδι μήλου σε 1 λίτρο πόσιμου νερο Όχι μόνο δεν θα αποτρέψει τους ψύλλους, βελτιώνει το δέρμα στα νεογνά και στη γούνας τους από μέσα προς τα έξω.

3.Χτένα ψύλλων

Θα χρειαστείτε …

-1 Φρέσκια ​​φέτα λεμόνι
-1 δοχείο φρέσκο νερό
– μια χτένα, σφουγγάρι ή βούρτσα

Οδηγίες

Βράζουμε μια κατσαρόλα με νερό και προσθέστε τις φέτες του φρεσκοκομμένο λεμόνι σε αυτό. Σβήστε τη φωτιά μετά τα λεμόνια και σκεπάζουμε την κατσαρόλα, αφήνοντας το μείγμα μια νύκτα. την επόμενη μέρα βουτάτε μια χτένα ή βούρτσα στο υγρό (βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά δροσερό) και χτενίστε τα μαλλιά τους. Ένα σφουγγάρι λειτουργεί, ειδικά αν έχετε κοντά μαλλιά
4. σπρέι


Θα χρειαστείτε …

-1 Φλιτζάνι λευκό αποσταγμένο ξίδι ή 1 φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη ή 50/50 μίγμα και των δύο
-1 λίτρο φρέσκο ​​νερό
-2-3 σταγόνες λεβάντας ή κέδρου πετρελαίου
– εναια μπουκάλι ψεκασμού

Οδηγίες

Το αιθέριο έλαιο δεν είναι ζωτικής σημασίας, αλλά σίγουρα δίνει στο σπρέι ένα επιπλέον πλεονέκτημα (και μια ωραία μυρωδιά.) Αν το χρησιμοποιείτε, προσθέστε 2-3 σταγόνες η προσθέσετε 1 φλιτζάνι λευκό αποσταγμένο ξίδι μήλου τόσο σε 1 λίτρο φρέσκο ​​νερό. Γεμίστε μπουκάλι ψεκασμού σας, και ψεκάστε προσέχοντας να μην πάει στα μάτια, τη μύτη τους, ή τα αυτιά-aka αποφύγετε τον ψεκασμό κοντά στο πρόσωπο. Για γύρω από το λαιμό και πίσω από τα αυτιά η στο πηγούνι τους, βρέξτε ένα μαλακό πανί με το μείγμα και σκουπίστε Ψεκάστε τα κατοικίδια ζώα τα κρεβάτι σας και γύρω από αυτό με αυτό το μίγμα ελαφρά.

5.Για τα ιπτάμενα έντομα,ψύλλους

Θα χρειαστείτε …

-Δύο 8 πόντους ελαφρό ύφασμα (όπως μουσελίνα)

-1-2 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη λεβάντα μπουμπούκια
-Μια φλούδα από 1 λεμόνι

Οδηγίες

Κάντε φακελάκια από τα υλικά και.βάλτε τα σε τόπους με τα κατοικίδια ζώα στα κρεβάτι τους ή κοντά σε αυτό για να αποκρούσει τους ψύλλους. Αλλάξτε το μείγμα κάθε μήνα


Πλύνετε το κουτάβι με αυτό για να αποτρέψει τους ψύλλους.

Θα χρειαστείτε …

-Α μισό φλιτζάνι φρέσκο στυμμένο χυμό λεμονιού
-1 ½ – 2 φλιτζάνια φρέσκο ​​νερό
-1 / 4 -1 / 2 φλιτζάνι φιλικό προς τα κατοικίδια σαπούνι ή σαμπουάν

Οδηγίες


Ανακατέψτε μαζί ένα μισό φλιτζάνι χυμό λεμονιού, 1 ½ φλιτζάνια νερό, και ¼ φλιτζάνι το σαμπουάν ή σαπούνι.

Οι Ποσότητες θα ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου σας. Κατά γενικό κανόνα για 1 αντίχειρας,θα χρησιμοποιήστε 2 μέρη νερού για κάθε ½ φλιτζάνι σαπούνι και χυμό λεμονιού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να αραιώνετε πάντα αιθέριο έλαιο πριν από τη χρήση τους. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ας τους αφήσουμε να μυρίσουν τις διάφορες μυρωδιές και να δούμε πώς θα αντιδράσουν. Όποια από τις δύο νομίζετε ότι είναι αυτό που θα ανεχθεί πρέπει να είναι αυτό που χρησιμοποιείτε. Εκτιμάται ότι οι σκύλοι μπορούν να προσδιορίσουν μυρωδιές 1.000-10.000 φορές καλύτερα από τον άνθρωπο. Φανταστείτε κάτι που μισούν τη μυρωδιά του, και στη συνέχεια να φανταστεί ότι τρίβονται σε όλο το σώμα σας και το μυρίζουν 1.000 φορές ισχυρότερη!


bioathens.com

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget