Τέσσερις τρόποι να χρησιμοποιήσετε το βαμβάκι που πιθανόν δεν είχατε σκεφτεί - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Τέσσερις τρόποι να χρησιμοποιήσετε το βαμβάκι που πιθανόν δεν είχατε σκεφτεί

Το βαμβάκι βρίσκεται σε κάθε σπίτι και είναι ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα που μπορείτε να έχετε.


Επιπλέον μπορεί να σας δώσει λύσεις και να σας βοηθήσει ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν είχατε φανταστεί.Δείτε για παράδειγμα τέσσερις από αυτές...

1. Διώξτε τις άσχημες μυρωδιές από το ψυγείο
Πάρτε λίγο βαμβάκι και ποτίστε το με εκχύλισμα βανίλιας. Βάλτε το σε κάποιο ράφι του ψυγείου και θα απομακρύνει τις μυρωδιές.

2. Δημιουργήστε το δικό σας αρωματικό χώρου
Πάρτε ένα βαμβάκι και ψεκάστε το με το αγαπημένο σας άρωμα ή αιθέριο έλαιο. Στη συνέχεια τοποθετήστε το βαμβάκι μέσα στη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας και σκουπίζοντας θα εξαπλωθεί το άρωμά σας σε όλο το σπίτι.

3. Καθαρίστε τις δαχτυλιές
Βουτήξτε λίγο βαμβάκι μέσα σε ένα μπολάκι με ξίδι και νερό και χρησιμοποιήστε το για μικρές επιφάνειες που γεμίζουν εύκολα με δαχτυλιές. Με αυτό τον τρόπο, επίσης, θα μπορέσετε να καθαρίσετε όλα τα πόμολα και τις βρύσες σας.

4. Κάντε το μπάνιο να μοσχομυρίσει
Χρησιμοποιήστε ένα αιθέριο έλαιο όπως κανέλα ή πορτοκάλι και ρίξτε μερικές σταγόνες σε μερικά μπαλάκια βαμβακιού. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολάκι και βάλτε τα σε ένα ράφι ή πάνω στον νιπτήρα σας για να μυρίζει όμορφα ο χώρος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου