BIO OLYMPUS - «Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φιλέτα γλώσσας ψημένα στη λαδόκολλα με κρασί και μουστάρδα


Υλικά
2 μέτρια φιλέτα γλώσσας
1 μεγάλη ρίζα φινόκιο κομμένη σε ροδέλες
½ φλιτζάνι μουστάρδα
½ φλιτζάνι λευκό κρασί

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο


Εκτέλεση


Μέσα σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο τοποθετούμε ένα κομμάτι λαδόκολλα ίδιου μεγέθους. Στη μέση τοποθετούμε το ένα φιλέτο της γλώσσας. 


Αλείφουμε το ψάρι με μουστάρδα και επάνω του αραδιάζουμε μερικές φέτες φινόκιο. 

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αρχίζουμε να σηκώνουμε τις άκρες του της λαδόκολλας με σκοπό να κλείσουμε το ψάρι μέσα σε αυτό. 

Όταν οι άκρες έχουν σηκωθεί αρκετά και δεν κινδυνεύουν να τρέξουν τα υγρά, προσθέτουμε το μισό κρασί και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Στη συνέχεια κλείνουμε εντελώς τη λαδόκολλα και την κλείνουμε όλη μέσα στο αλουμινόχαρτο. 

Τοποθετούμε το πακέτο μας σε ένα ταψί που μέσα έχει 2 δάχτυλα νερό. Είναι σημαντικό να κλείσουμε τις άκρες του πακέτου προς τα πάνω, ώστε το ψάρι να ψηθεί στο κρασί και στη μουστάρδα και ούτε να μπει νερό μέσα στο φαγητό, αλλά και ούτε να τρέξουν τα υγρά του έξω. 

 Επαναλαμβάνουμε και για το δεύτερο φιλέτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

neadiatrofis.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget