Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας μια τονωτική λοσιόν για το πρόσωπο

Η τονωτική αυτή λοσιόν είναι εξαιρετικά ευεργετική για όλα τα δέρματα, ενισχύοντας την ελαστικότητά τους και ενδυναμώνοντας την κυκλοφορί...


Η τονωτική αυτή λοσιόν είναι εξαιρετικά ευεργετική για όλα τα δέρματα, ενισχύοντας την ελαστικότητά τους και ενδυναμώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του προσώπου.


Μετά τον καθαρισμό τον καθαρισμό του δέρματος με γαλάκτωμα ή σαπούνι, θεωρείται απαραίτητη η χρήση μιας τονωτικής λοσιόν, η οποία έχει την ιδιότητα να κλείνει τους πόρους, που έχουν ανοίξει με το γαλάκτωμα, ώστε να φυλακιστεί η υγρασία και να αναζωογονηθεί το δέρμα.

Υλικά

  • 4 κ.σ ανθόνερο αμαμελίδας

  • 4 κ.σ χυμό λεμονιού

  • 4 κ.σ ροδόνερο

  • 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Παρασκευή

Σε ένα σκεύος αναμείξτε όλα τα υλικά και ανακατέψτε πολύ καλά. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα γυάλινο φιαλίδιο που να κλείνει πολύ καλά.

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου με γαλάκτωμα ή άλλο καθαριστικό, βρέξτε ένα βαμβάκι με λοσιόν και με απαλά χτυπηματάκια εφαρμόστε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνετε τον καθαρισμό και εξασφαλίζετε στο πρόσωπό σας, την υγρασία και την τόνωση που του είναι απαραίτητες.





Δεν υπάρχουν σχόλια