BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πήγη στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς


Πολλά ζευγάρια όταν επισκέπτονται το γραφείο της sex therapist Tammy Nelson αναρωτιούνται το εξής: Είναι η σεξουαλική μου ζωή φυσιολογική;
  
«Αυτό που θέλουν να γνωρίζουν είναι αν κάνουν αρκετό σεξ, ποιος είναι το “σωστό” είδος σεξ και αν ο/η σύντροφός τους θέλει πολύ ή λίγο σεξ», αναφέρει η Nelson. «Συχνά αναρωτιούνται αν πρέπει να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό στο κρεβάτι».
Ως απάντηση, η Nelson, λέει πάντα το ίδιο πράγμα.
«Ξεχάστε το “φυσιολογικό”. Φυσιολογικό είναι να βάζεις πλυντήριο ή να πλένεις τα πιάτα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μάθετε να μπαίνετε στη θέση του/της συντρόφου σας και να αποδέχεστε τις ανάγκες τους, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από τις δικές σας», εξηγεί.Η Nelson και πολλοί ακόμα sex therapists μοιράζονται μερικές συμβουλές στα ζευγάρια που ανησυχούν για τη σεξουαλική τους ζωή.

Μην ανησυχείτε πόσο σεξ κάνουν τα άλλα ζευγάρια

Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει άλλες νόρμες. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί εσάς. Εάν κάνατε πάντοτε σεξ μία φορά την εβδομάδα και αυτό εξακολουθεί να ισχύει δεν σημαίνει ότι είστε σε χειρότερη μοίρα σε σχέση με ένα ζευγάρι που κάνει σεξ 2 φορές την εβδομάδα. Άλλωστε, δεν υπάρχει μαγικός αριθμός όσον αφορά το πόσο σεξ κάνει κάποιος.


Αυτό που είναι τώρα φυσιολογικό για εσάς μπορεί να μην είναι φυσιολογικό σε μερικά χρόνια

Η σεξουαλική ζωή αλλάζει. Αυτό που πρέπει να προσέχετε δεν είναι το αν κάνετε το ίδιο σεξ με παλιά, αλλά το πόσο ικανοποιημένοι είστε σεξουαλικά.

Εάν έχετε περισσότερη όρεξη σε σχέση με τον/την σύντροφό σας μη χάσετε ελπίδα

Κάποιος πρέπει να κρατάει το πάθος ζωντανό στη σχέση σας. Το σεξ δεν είναι πάντοτε κάτι αυθόρμητο. Μερικές φορές χρειάζεται λίγη προετοιμασία και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνετε μία βραδιά πιο ερωτική.


Εάν είστε εσείς εκείνος/η με την λιγότερη όρεξη για σεξ προσδιορίστε τον λόγο (αν υπάρχει)

Αρχικά δεν χρειάζεται να νιώθετε ντροπή, αλλά αν θέλετε τα πράγματα να αλλάξουν θα πρέπει να εντοπίσετε τον λόγο που έχετε χάσει την όρεξή σας. Μπορεί να είναι είτε κάτι σωματικό, όπως οι ορμόνες, είτε κάτι ψυχολογικό.


Μην ξεχνάτε: Το καλό σεξ δεν έχει να κάνει με την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα.Πηγή: huffinghtonpost.gr
Ετικέτες:

Δημοσίευση σχολίου

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget