Να, γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουμε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει! - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Να, γιατί δεν πρέπει να ξαναπαγώνουμε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!


Αποφασίσατε να κατεβάσετε από την κατάψυξη εκείνο το μοσχαράκι που πήρατε προχθές από το κρεοπωλείο και ενώ αυτό ξεπαγώνει, κάτι απρόοπτο συμβαίνει και πρέπει να φύγετε. Και τώρα τι κάνετε; Το βάζετε πάλι στην κατάψυξη; Όχι ,όχι, όχι!

Μην ξαναπαγώνετε τρόφιμα που έχουν ξεπαγώσει!

Κατά το ξεπάγωμα έχουμε πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. Αν το ίδιο τρόφιμο καταψυχθεί ξανά, τα βακτήρια δεν θα θανατωθούν αλλά θα «πέσουν σε λήθαργο». Στο επόμενο ξεπάγωμα θα ξυπνήσουν περισσότερα βακτήρια και θα πολλαπλασιαστούν ακόμα περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου