Sticky Sidebar ( FALSE )

TRUE

Page Nav

VISIBLE

Grid

GRID_STYLE

featured

(TRUE)

Hover Effects

TRUE

Τα καταπληκτικά οφέλη του Σησαμέλαιου

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα εξαιρετικά οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά σας.

Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα εξαιρετικά οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά σας.

Δέρμα


Υπάρχουν αναρίθμητα οφέλη απο το σησαμέλαιο για την φροντίδα του δέρματος και την ομορφιά.

1. Αρωματισμένο με αντιβακτηριακές και επουλωτικές ιδιότητες, επιταχύνει την διαδικασία επούλωσης των κοψίματα και τις πληγές. Με εξαιρετική αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθά επίσης στη θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος, όπως η ψωρίαση και το έκζεμα.

2. Περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην πρόληψη των ελευθέρων ριζών. Βοηθα την τη διαδικασία της αντι- γήρανσης

3. Το σησαμέλαιο είναι ένα φυσικό αντιηλιακό.

4. Απαραίτητα λιπαρά οξέα όπως παλμιτικό, ελαϊκό, λινολεϊκό και στεατικό οξύ καθιστούν αυτό το λαδι σαν μια καλή ενυδατική κρέμα. Εάν εφαρμοστεί σε τακτική βάση, κρατά το δέρμα σας λείο και απαλό.

5. Το σησαμέλαιο είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τη θεραπεία ραγισμένα ποδια, εξαιρετικό για τα ξηρά γόνατα και τους αγκώνες. Θα αποφευχθεί η υπερβολική ξηρότητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορεί να προστεθεί στο νερό το μπάνιο σας.

6. Το υψηλό ιξώδες του ελαίου αυτού βοηθά να διεισδύσει βαθιά αμέσα το δέρμα Μια τακτική μασάζ σησαμέλαιο βελτιώνει την κυκλοφορία και επισκευές κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος, καθιστώντας έτσι το δέρμα σας με μια υγιή λάμψη.

Οφέλη για τα μαλλιά

7. Όταν πρόκειται για την περιποίηση των μαλλιών, το σησαμέλαιο έχει και πολλά να προσφέρει. Λαμβάνοντας υπόψη μερικά βασικά πλεονεκτήματα για τα μαλλιά:

8. Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά τακτικά με σησαμέλαιο μπορεί να προσθέσει στιγμιαία λάμψη στις ρίζες αφήνοντας τους ισχυρή και λαμπερά.

9.Λειτουργεί αποτελεσματικά για την ανακούφιση από διάφορες συνθήκες στα μαλλιά, όπως ξηροδερμία, πιτυρίδα, τριχόπτωση κλπ.

10. Φυσικό μαλακτικό μαλλιών. Αφήστε το να καθίσει για σχεδόν μία ώρα πριν το πλύσιμο μακριά. Μπορείτε να αφήσετε μια μέρα ακόμη για καλύτερα αποτελέσματα. 
Πλύνετε το επόμενο πρωί


11. Το λάδι έχει μεγάλη διεισδυτική ιδιότητες και κάνει θαύματα για την αναζωογόνηση της ταλαιπωρημένα μαλλιά από την θρέψη των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής από μέσα.

12. Μια τακτική αγωγή με καυτό λάδι, χρησιμοποιώντας σησαμέλαιο βελτιώνει την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής, διεγείροντας τα θυλάκια της τρίχας για πιο υγιή . Επιπλέον, ενισχύει τα εύθραυστα μαλλιά

13. Το άγχος είναι ένα από τα κατ ‘εξοχήν ένοχο για την απώλεια μαλλιών. Το σησαμέλαιο βοηθά στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

14. Θα μαλακώσει τα ξηρά, τραχύ μαλλιά και βοηθά επίσης στην πρόληψη πρόωρων στο γκριζάρισμα των μαλλιών.

15. Ήλιος και προστασία UV είναι ένα άλλο θαυμάσιο όφελος που προσφέρει στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας.





http://translate.googleusercontent.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια