Οι καλύτερες φυσικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας! - BIO OLYMPUS - Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

Breaking

BIO OLYMPUS  -  Το site για την καλή Υγεία καί την σωστή Διατροφή.

«Κάλλιον του θεραπεύειν,το προλαμβάνειν!»


Ads

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Οι καλύτερες φυσικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας!


Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες.

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι η εμφάνιση της κυτταρίτιδας προκαλείται κυρίως από προβλήματα ή ανισορροπίες στη σύνδεση των ιστών και του λίπους στο σώμαόμως υπάρχουν πολλές θεωρίες αναφορικά με το τι τελικά προκαλεί αυτή την ανισορροπία.


Παρακάτω θα βρείτε τους καλύτερους φυσικούς τρόπους θεραπείας της κυτταρίτιδας.


Φαίνεται ότι οι ορμόνες, η διατροφή, ο τρόπος ζωής και τα γονίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισηκυτταρίτιδας αλλά οι ανωτέρω παράγοντες δεν είναι και απόλυτοι. Ενώ υπέρβαρα άτομα τείνουν να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισής της, αρκετές αδύνατες γυναίκες παραπονιούνται επίσης. Παρόλα αυτά μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές φυσικές θεραπείες που θα σας βοηθήσουν είτε να την εξαλείψετε είτε τουλάχιστον να τη μειώσετε σημαντικά.

Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας απαιτούνται απλές πρακτικές και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να το πετύχετε. Υπάρχουν απλές φυσικές θεραπείες μερικές εκ των οποίων επιτυγχάνονται κυρίως με βότανα. Ορισμένοι θεραπευτές συνιστούν την επίσκεψη σε ένα γιατρό πριν τις δοκιμάσετε.

Μηλόξιδο κατά της κυτταρίτιδας

Αποτελεί μια από τις καλύτερες θεραπείες για την κυτταρίτιδα. Τα θρεπτικά συστατικά του μηλόξιδου βοηθούν στη μείωση της εμφάνισής της. Τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη είναι δύο γυναικείες ορμόνες υπεύθυνες για την συσσώρευση λίπους που προκαλεί την κυτταρίτιδα στην πλειοψηφία των γυναικών. Χρησιμοποιώντας μηλόξιδο μπορείτε να μειώσετε μόνες σας από το σπίτι σας την κυτταρίτιδα.

Το μηλόξιδο περιέχει συστατικά που μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας στο δέρμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εξής:

Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο σε ένα ποτήρι με 250 γραμ. νερό.

Προσθέστε λίγο μέλι ώστε να γίνει το μείγμα πιο γλυκό.

Ξεκινήστε να πίνετε το μείγμα κάθε πρωί.

Το μηλόξιδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά ως θεραπεία για την κυτταρίτιδα.

Για την τοπική χρήση του μηλόξιδο κάντε τα εξής:

Αναμείξτε ένα μέρος της καλύτερης κρέμας για μασάζ που έχετε ή του ελαίου που σας αρέσει με τρία μέρη μηλόξιδου.

Απλώστε το διάλυμα στις περιοχές του σώματός σας με κυτταρίτιδα δύο φορές την ημέρα, καθημερινά.

Κάντε ένα ελαφρό μασάζ για καλύτερα αποτελέσματα.

Ξηρή εντριβή

Μια από τις καλύτερες θεραπείες για την κυτταρίτιδα είναι η καλή κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Μια από τις καλύτερες μεθόδους για την απομάκρυνσή της είναι η ξηρή εντριβή. Με την καθημερινή ξηρή εντριβή του δέρματός σας, περιορίζονται τα υγρά και οι τοξίνες που έχουν παγιδευτεί στο δέρμα. Οι τοξίνες αυτές αποτελούν ουσιαστικά μέρος της κυτταρίτιδας.

Απολέπιση με καφέ και ζάχαρη

Η πλειοψηφία των θεραπειών που σας προτείνουμε εδώ χρησιμοποιεί υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Η απολέπιση του δέρματος με καφέ και ζάχαρηαυξάνει το μεταβολισμό του λίπους στο σώμα και ταυτόχρονα μειώνει τα υγρά στους ιστούς του δέρματος. Ακολουθήστε απλά τα παρακάτω βήματα:
Αναμείξτε μισό φλιτζάνι αλεσμένο καφέ με ένα τέταρτο του φλιτζανιού μαύρης ζάχαρης.
Το μείγμα που θα δημιουργηθεί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Απλώστε το μείγμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις.
Μπορείτε επίσης να απλώσετε και ελαιόλαδο.
Αφού τελειώσετε με την ανωτέρω διαδικασία, ξεπλύνατε στο ντους.

Θα παρατηρήσετε διαφορά μετά από μερικές εβδομάδες συστηματικής χρήσης.

Ζελατίνη


Η ζελατίνη και η κυτταρίτιδα συνδέονται στενά. Αν θέλετε να απαλλαχθείτε από την κυτταρίτιδα με φυσικό τρόπο και από το σπίτι σας, σκεφτείτε λίγο τις τροφές που περιέχουν ζελατίνη και απλά μπορείτε να τις συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τη ζελατίνη για να χάσουν βάρος. Η άθλησηκαι η απώλεια βάρους είναι οι καλύτεροι τρόποι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Λίγοι γνωρίζουν την ιδιότητα της ζελατίνης να βελτιώνει την υγεία του συνδετικού ιστού. Τα αμινοξέα σε ζελατινώδης μορφή βοηθούν στο σχηματισμό των βασικών συστατικών του συνδετικού ιστού. Επίσης βοηθούν στη ρύθμιση του βάρους. Αν ψάχνετε τρόπο να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα, απλά προσθέστε ζελατίνη στη διατροφή σας.meygeia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου